mobiles.lt

Apklausa

Kurio operatoriaus paslaugas pasirinkt?

Tele2 - Pildyk
4 (33.3%)
Bitė - Labas
7 (58.3%)
Omnitel - Extra
1 (8.3%)

Viso balsavusių narių: 11

Autorius Tema: Kokį ryšį pasiūlytumėt naudotis "turistui", besilankančiam LT dvi savaites?  (Skaityta 4324 kartus)

• Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7496 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
24 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Po daugiau kaip pusantrų metų pertraukos, grįžtu į Lietuvą pasisvečiuot, kurios metu man tikrai reikės naudotis telefonu. Aš visada buvau Tele2 vartotojas, bet po tokios pertraukos jau nebežinau ką ir pasirinkti. Spėju, kad mano buvusi Pildyk kortelė bus jau neaktyvi, taipogi. Mano naudojami numeriai bus įvairiuose tinkluose ir beto, aš mėgstu labiau skambinti nei "minkyt" klaviatūrą.
Taigi, ką Jūs pasiūlytumėt naudotis "turistui", besilankančiam Lietuvoje dvi savaites? Komentarai su siūlomu operatorium - privalumas.
  • iPhone 8 256GB

Neprisijungęs YOO

Guru
Įrašai: 4222 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: Kokį ryšį pasiūlytumėt naudotis "turistui", besilankančiam LT dvi savaites?
« Atsakymas #1 Įrašytas: Rugsėjo 25, 2008, 11:08 »
matai neaisku kas svarbu tam turistui...ar pigumas ar kokybe... manau pigiausiai gal ir su tele2 prasisuktum, bet ne paslaptis kad geriausias omnitel ryšys. Ka nori ta tegul tele2 ir kalba del savo rysio, tegul teigia kad uzima 99 proc. ir t.t... bet tai nesamone :) namuose, o gyvenu ne vienkiemyje ir ne aūle kokiam, ryšys tele2 vos vos...normaliai kalbet reikia begt i balkona, o sodyboje su tele2 gali rukyt :) nors bites ir omnio rysiai yra pakankamai susikalbejimui :)
Dar papildau kad gyvenu pasienyje su rusija, tai su bite ir omniu problemu nekyla, o tele2 kai silpnas rysys, tai kaip buna pajungta roamingas tai automatiskai persijungia prie stipresnio tinklo rysio, tai pasijungus prie rusu tinklu ateina grazios saskaitos zmonems  :laugh:
P.S. na nebent tu nevaziuosi kur i gamta, i miskeli, i atokesne sodyba pailset ir busi tik mieste...tada manau rysio kokybe tau neaktuali  ;D
« Paskutinį kartą keitė: Rugsėjo 25, 2008, 11:14 sukūrė YOO »
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

• Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Ats.: Kokį ryšį pasiūlytumėt naudotis "turistui", besilankančiam LT dvi savaites?
« Atsakymas #2 Įrašytas: Rugsėjo 25, 2008, 11:20 »
Pagrinde žadu būti Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje...didžiausia laiko dalis bus miesto centre ar artimose apylinkėse. Manau tokiu atveju, pigumas nulems pasirinkimą.
  • iPhone 8 256GB

Neprisijungęs YOO

Guru
« Atsakymas #3 Įrašytas: Rugsėjo 25, 2008, 11:30 »
tada rinkis ka sirdis geidzia :) kainos manau labai panasios :)
tele2 pildyk palnas skambutis:
Skambučiai visą parą Tele2 tinkle
  18 ct/min.
Skambučiai visą parą į kitus tinklus
  44 ct/min.
 Bites labas:
Tarp LABAS vartotojų ir į BITĖS numerius 0,20
Į kitus Lietuvos tinklus 0,49
Omnio extra:
Skambučiai ¥Omnitel´ tinkle 0,29 Lt/min
Skambučiai į kitus tinklus Lietuvoje 0,52 Lt/min
Omnio ezys:
Tarp Ežio vartotojų 0,11 Lt/min
Į kitus Lietuvos tinklus 0,44 Lt/min (dabar akcija 0,40)

yra dar visokiu ten pribumbasu gali jungtis, tai sms pigiau, tai gauni kelis centus premijos, tai gali tarp isrinktuju pigiau, tai tarp eziu nemokamai, bet ten jau reikia gilintis :)

Neprisijungęs Gallardo

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 3172 | Karma: +298/-43 | Lytis: Vyras
2158 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gallardo
« Atsakymas #4 Įrašytas: Rugsėjo 25, 2008, 13:58 »
Asmeniškai naudojuos tele2 pildyk. Kainos tikrai geros. Tuo labiau , kad dauguma pažįstamų naudojas tele2 ryšiu. Sumoki 7lt užsisakai paslaugą sm ir skambini nemokamai į tele2 tinklą , bei žinutes siunti. Plius už atsilieptą iš kito tinklo minutę gauni 10ct. Bet dėl ryšio - pritariu. Jis yra tragiškas. Vasarą teko daug ežerų aplankyt - žvejojau. Buvau Trakų , Prienų, Alytaus apskrityse ir praktiškai visur tik prieini prie ežero nu ir šakės ryšio nėr. Reik lipt ant kalno kokio , kad galėtai paskambint.
  • LG Nexus 5x

Neprisijungęs YOO

Guru
« Atsakymas #5 Įrašytas: Rugsėjo 25, 2008, 14:17 »
papildant galima pasakyt kad pigiausiai gausis to operatoriaus i kuri daugiausiai skambint ruosies  ;D

Neprisijungęs smiriukas

Guru
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +297/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
« Atsakymas #6 Įrašytas: Rugsėjo 25, 2008, 14:24 »
papildant galima pasakyt kad pigiausiai gausis to operatoriaus i kuri daugiausiai skambint ruosies  ;D
Būtent! Mano mintis skaitai..  ;D
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

• Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
« Atsakymas #7 Įrašytas: Rugsėjo 25, 2008, 15:49 »
Manau man reikia žiūrėt į tuos planus, kurie siūlytų pigiausius tarifus į kitus tinklus, nes aš tikrai kol kas nežinau kurie tinklai bus naudojami dažniausiai. Ežys arba Tele2 tikriausiai...
  • iPhone 8 256GB

Neprisijungęs YOO

Guru
« Atsakymas #8 Įrašytas: Rugsėjo 25, 2008, 15:53 »
ezio minusas kad 0,40 centu i visus tinklus tame tarpe ir omniteli... tie 0,11 tik tarp eziu...o tele2 0,18 cnt ne tik tarp pildyk, bet isvis i tele2

• Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įdomūs balsavimo rezultatai, Bitė labas tipo laimi? :)
Aš peržiūrėjau savo naudojamus numerius, ir nusprendžiau, kad geriau man bus Pildyk. Dėkui visiems pasiūlymus ir atsakymus ;)
Rakinu temą.
  • iPhone 8 256GB