mobiles.lt

Autorius Tema: K750 r(w800) sms irasimo problemos.... HIELP  (Skaityta 2376 kartus)

Neprisijungęs juliusbagdonas

Naujokas
*
Įrašai: 8 | Karma: +0/-0
7 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus juliusbagdonas
K750 r(w800) sms irasimo problemos.... HIELP
« Įrašytas: Birželio 22, 2008, 10:55 »
Sveiki,
Atsitiko kazkas telefone (nelabai isivaizduoju kaip tai padariau, nors, tiesa pasakius, nieko ir nedariau), kadnebeiraso man gautu/ issiustu sms i inbox/outbox/sent messages.... kazkodel VISKA raso i Saved messages, nors ten telpa lyg ar 25 ar 50sms'u...
FW perrasymas nepadeda, tai manau kazka padariau su kokiu failiuku FS... PRASAU padekit, jei kas numanot nuo ko taip galejo atsitikt  :'( :'( :'( :'(
Aciu

Neprisijungęs jaksas2003

Naujokas
*
Įrašai: 7 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus jaksas2003
Ats.: K750 r(w800) sms irasimo problemos.... HIELP
« Atsakymas #1 Įrašytas: Birželio 22, 2008, 11:04 »
nu siaip tiksliai nzau ma  taip yra nutike kai savo k750 patchinau delete sms limit irgi lygiai tokia programa.Pasiziurek ar pas tave nesupatchinta tokia nesamone jaigu taip tai istrink ir viskas turetu buti gerai

Neprisijungęs juliusbagdonas

Naujokas
*
Įrašai: 8 | Karma: +0/-0
7 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus juliusbagdonas
Ats.: K750 r(w800) sms irasimo problemos.... HIELP
« Atsakymas #2 Įrašytas: Birželio 22, 2008, 11:10 »
Pasiziurek ar pas tave nesupatchinta tokia nesamone jaigu taip tai istrink ir viskas turetu buti gerai

Pchinta pas mane nemazai, bet esme tame, kad as su gslide esu sau jau pries  pusmeti pasidares w800r1bd main, ir ji visalaik naudoju... bet prablema atsirado tik gan neseniai, nors ta main, kaip sakau, jau seniai naudoju...