mobiles.lt

Autorius Tema: Motorola Z8...  (Skaityta 3802 kartus)

Neprisijungęs Liutwix

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Liutwix
Motorola Z8...
« Įrašytas: Gegužės 29, 2008, 09:47 »
Atsitiko taip kad telefas nukrito ant zemes ir issijunge... Nuo tada jo neina yjungti, isskyrus kol laikau pajunges ant ykrovejo, tada vaizdas ekrane atsiranda, papraso pin kodo ir vel issijungia... Pas vienus meistrus buvau nuneses sake kad kazkoks "sleifas" sugedes ir neturi kaip pakeisti, nes ne naujiena ir man ir jums kad Lietuvoje tai retas modelis... Meistro niekas nerekomendavo, tiesiog nuejau y pirma pasitaikiusia "taisykla"... Galbut kas nors galetu parekomenduoti gera meistra Kaune ar Vilniuje? Ar gal siaip kam nors yra taip atsitike ir jau esate susidures su tokia problema ir zinote kaip tai pataisyti? Dekoju.

Neprisijungęs YOO

Guru
Įrašai: 4222 | Karma: +445/-3 | Lytis: Vyras
306 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus YOO
Ats.: Motorola Z8...
« Atsakymas #1 Įrašytas: Gegužės 29, 2008, 12:50 »
mano manymu ne sleifas, vaizda rodo ir jei sleifas tai neissijungtu jei jau isijungia...na lcd gal pajuoduotu ar kas, bet klava turi sviest.....jei manai kad sleifas bandyk nest i MTTC...jie gal ir tures.
As manyciau kad reiktu ji bandyt porgramuot, jei nepades bandyt perlituot procesoriu....tiesa dar reikia patikrint ar netrumpina jisai...gal tiesiog nuo smugio koks siustuvas pradejo trumpint...ardyt ir ziuret reikia, o ne is akies gedimus nustatinet...  ;)
Jei miegoti atsigulei su batais - rytą kažkodėl skauda galvą.

Neprisijungęs Liutwix

Naujokas
*
« Atsakymas #2 Įrašytas: Gegužės 29, 2008, 16:52 »
YOO aciu uz atsakyma, manau padarysiu kaip tu rekomenduoji - nunesiu y MTTC ir lauksiu is ten ziniu.

Neprisijungęs lelalas

Žinovas
Įrašai: 239 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
52 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus lelalas
« Atsakymas #3 Įrašytas: Gegužės 29, 2008, 23:03 »
is kur gavai z8?
Tureti telefonai: m3888, t2288, c336, m35, 3310, c350, c65, c650, 3410, 3510, 3510i, c550, e398 ir (e313+2100, 6030) sx1 + 3650, x120 ir e616v, m65, cxv70, sx1, a780+6610i,f3,sx1, mpx200, s68, SX1 Carbon Black, e60, v9, SX1 Ice Blue. Dabar turiu w156, x120, i600 ir 7210.

Neprisijungęs YOO

Guru
« Atsakymas #4 Įrašytas: Gegužės 30, 2008, 08:31 »
na nelabai rekomenduoju kreiptis i MTTC :) tik manau kad jei reikia sleifo, tai rast ji gali nebent MTTC :) as rekomenduociau kreiptis pirmiausiai i normalu meistra, kuris turi programinimo iranga, kuris apie gelezies gedimus nusimano, ir jei pasakys jis kad sleifas tada tik gali kreiptis i MTTC. Tiesa, tu parasyk i MTTC el. laiska *taisykles* ir paklausk ar turit šleifų (flex) sitam modeliui ir kokia kaina su pakeitimu, kad zinotum situacija, jie tikrai atrasys.

Neprisijungęs Liutwix

Naujokas
*
« Atsakymas #5 Įrašytas: Birželio 02, 2008, 16:14 »
lelalas >>> is anglijos parveze kazkur pries metus...
YOO >>> i MTTC buvau nuneses, tai jie net nearde, o tik isklause problema ir pasake kad neva taisymas kainuos kaip naujas telefonas...
Tai kas galetu parekomenduoti gera meistra Vilniuje ar Kaune, kuris galetu nustatyti tikslesny gedima? Nes padetis jau tampa beviltiska....

Neprisijungęs YOO

Guru
« Atsakymas #6 Įrašytas: Birželio 03, 2008, 13:16 »
blemba tai as sakiau neduot ir neklaust ju del taisymo, o tik pasiteiraut ar turi flex :) zinai kaip jie taiso...atnese Z310 akivaizdziai sleifas, taisyme raso pakeista LCD with board, flex ir main board  :laugh: na tai ir gaunasi kaip naujas telefas.
siaip nelabai kas nori taisyt motorolas...ne schemu joms normaliu,...ar buvau issispecializaves su V3 taisymu :) na atnestu jei Z8 bandyciau ziuret... Pirmiausiai zinoma programuot, antra perlituot proca ar flashke...ziuret ar netrumpina...na ieskok meistru Kaune, Vilniuj...jei nerasi gali siustelt man  ;D