mobiles.lt

Autorius Tema: Neveikia itunes e398  (Skaityta 3584 kartus)

Neprisijungęs ryytuxas798471

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ryytuxas798471
Neveikia itunes e398
« Įrašytas: Kovo 04, 2008, 23:16 »
Vienu zodziu yra taip. neinu y meniu yra itunes tada per ja bandau muzika klausyti bet nieko neranda rodo tik kad atminties kortoje yra uzimta vieta o songs rodo 0/100 wa. ka daryt kad wejktu normaliaj?

Neprisijungęs ogidijus

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 83 | Karma: +1/-0
22 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ogidijus
:D
Ats.: Neveikia itunes e398
« Atsakymas #1 Įrašytas: Kovo 06, 2008, 00:45 »
pirmiausia tai galejai pasiskaityt foruma at apie tai tikrai buvau rases Ar pas tave yra itunes su itunes db creator ar be patikrint taip paspaudi itunes icona kur yra meniu jau kai yejai spaudi meniu ta vidurini myktuka jei nera eilutes itunes db creator tai reiks rasyt kita plejeri arba parsisiust moto tunes programa suaktyvint itunes db. O plejeris rasomas taip parsisiunti daiverius ir programa motorola midlets maneger is www.e398mod.com ten rasi ir paty plejery java coleret man labiausiai patinka itune revolution viska parsisiunus ir instaliavus jungiam tel prie pc priestai nustates data conection pajunges nueini phone memory ir istrini sena plejeri ir yrasai nauja perkrauni tel ir jungi plejeri tada spaudi meniu ir itunes db creator ir fsio 8)

Neprisijungęs ryytuxas798471

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ryytuxas798471
« Atsakymas #2 Įrašytas: Kovo 12, 2008, 18:23 »
o neisejtu kajp nors per bloutuoch padaryt? nes lajdo kolkas neturiu... ir dar va vienu zodziu kajp nueinu y kazkoky aktivaciojos sarasa man jos neatidaro ir tik tel pastringa...

Neprisijungęs ogidijus

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 83 | Karma: +1/-0
22 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ogidijus
:D
« Atsakymas #3 Įrašytas: Kovo 15, 2008, 23:20 »
per bloutouch niekaip o jai pastringa tai be perrasymo irgi vargiai ar iseis