SIEMENS M75 REVIEW LT
Pirma karta paemus i rankas jauciasi kad tokia plytuke, guma daro savo ir rankoje tvirtai laikos, joystick atrodo labai tvirtai imontuotas, ar patogus jau cia jums sprest. Surinkimo kokybe, sunku ka pasakyt, yra pora vietu kuriose koks mm atsivepes, bet kai sis modelis is keliu sluoksniu sudarytas nemanau kad pakenks.Mygtukai man pasirode gana patogsus, gal manyciau kiek per mazi Select/Back (Virs zalio ir raudono rageliu) bet tikriausiai cia ipratimo reikalas. Labai geras patobulinimas del SIM, nes ant CX65 kaip pavyzdzi imant nepatogus SIM keitimas, bet daba M75 yra tokia plasmasele kuria paspaudus labai lengvai issitrauke SIM. Telefono ekranas rodo kokybiskai ir ryskiai, mane kiek asmeniskai suerzino/-a Startup assistant pirma karta ijungus ar isemus ilgesniam laikui baterija (Baterija kaip ir x65 serijos) Softkey permatomi kaip ir CX65 FW50, meniu jau is nauju ikonu kurios man pasirode labai jau paprastos ir jokio ispudzio nepadare. Telefonas veikia tikrai greit, jokiu lag'u nepastebejau kaip ir su kamera...filmuojant ir greiciau nutraukus telefona vaizdas neuzstrigo. File system liko irgi nepasikeitus (Tikriausiai cia bus iki SG75/SXG75
) Atmintis 8.96MB, o su standartine uzpildyta flexmemory lieka laisvos tik ~3MB, bet si maza trukuma atstoja RS-MMC 32MB kuria gali rast komplekte su DCA-540 kabeliu ir MPM (Taipogi yra stereo ausines HHS-550) Beje prie Extra meniu skilties yra Music player, ne prie Java. Grotuvas kaip
MME,labai panasus...tikriausiai didziausias jo minusas kad klausyt muzikos ir tuo paciu metu daryt dar kazka negalima (Bet cia ne Symbian
), grotuvas atpazino .wav .mp3 .aac, .mid neatpazino; norimas dainas/garsus pasidaryt i .m3u lista...asmeniskai man patiko sis grotuvas. Adresu knygute kaip visada patogi, mazas pastebejimas gal ir buvo x65 serijoj, bet man uzkliuvo...galima numerius filtruot pagal varda, pavarde ir t.t. arba surusiuot irgi pagal norima funkcija.
Lyg ir viska ka norejau apie si modeli pasakyt