Nusipirkau LG KG800 telefona ir kilo vienas klausimas... Ant skambucio tono galima uzsideti bet kokia melodija, o SMS tonai kiek matau tik 4.. Negi negalima uzsideti bet kokio SMS tono ar melodijos?
ar negaletum detaliau paaiskint kaip su tuo constens bank tas melodijas imanoma pakeist? is kur ta constens bank gaut? as turiu LG u8500 ir analogiska problema ir pas mane...
ar jum ishvis veikia content bank? Man tai ne.. Prijungiu telefa isijungiu content bank spaudziu Connect ir po kurio laiko parasho Time out ir viskas ir neprijungia Gal kas zinot kame cia problema?
Jo viskas veikia lb aciu
ar galima mp3 muzikyte uzdetiant sms tono?
Citata iš: qwerty Sausio 29, 2007, 18:39Nusipirkau LG KG800 telefona ir kilo vienas klausimas... Ant skambucio tono galima uzsideti bet kokia melodija, o SMS tonai kiek matau tik 4.. Negi negalima uzsideti bet kokio SMS tono ar melodijos? ar galima mp3 muzikyte uzdetiant sms tono?
Citata iš: qwerty Vasario 09, 2007, 17:40ar jum ishvis veikia content bank? Man tai ne.. Prijungiu telefa isijungiu content bank spaudziu Connect ir po kurio laiko parasho Time out ir viskas ir neprijungia Gal kas zinot kame cia problema? intaliavai modem driver? kur yra kitam lg softo foldery PS: tik tada veikia