mobiles.lt

Autorius Tema: Klausimas del S75 menių  (Skaityta 17467 kartus)

Neprisijungęs ferrariukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 192 | Karma: +5/-1 | Lytis: Vyras
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ferrariukas
Marius |
Klausimas del S75 menių
« Įrašytas: Sausio 08, 2007, 22:01 »
Tai va, telefas visai cool  :) Greitas, daug vietos, kamera cool, gerai groja, bet... Menių neduok dieve :( Tai va kokios problemos kurias pastebėjau, ir man nepatinka, ir ar įmanoma man jas išspręsti? Pas mane gamyklinis SW40:

1) Visur leidžia (menių) rašyti ą,ę,ė,ų,ū,š,ž... Bet rašant sms, šių simbolių nėra? Kalba nustatyta gerai.
2) Toks durnas dalykas, nėra punkto trinti viską (sms, menių), tik yra žymėti> žymėti viską> trinti žymėtus. Kai reikia trinti sms, tai nervina tai.
3) Atminties asistentas randa labai mažai folderių (5 folderius). O ant kitų x65/70 per atminties asistentą galima rasti 12 folderių. Neliginu šių serijų, bet man rodos kad ant mano S75 kai ko tai tikrai truksta. Ant S75 labai trūksta "sms archive".
4) Sms archive išvis kažkox lievas pas mane, kai tik įsigijau telefą, jis nevaikė, per MPM "data" ši beitą pakeičiau, tai sms kelia į archyvą... Bet ten viską sumeta į vieną polderį (gautus, siustus, išsaugotus), negalima kurti naujų folderių kaip ant CX65/70, ir dar per MPM net nesimato tų sms, nors turėtu jie ten būti, sukurčiau tuos folderius su pc, bet telefe jų nesimato... Kila tox jausmas, kad sms kelia į atskirą diką, bet...?
5) Buvo problemų su temom, bet jau sutvarkiau.

Galėčiau sw47 perrašyti, bet kol kas nenoriu bandyti, nes man su jais nesiseka kažko (tai pat lūžo man CXV70 sw perrašymas, kaip ir ant C65, bet turėjau ff, tai viskas tvarkoj)... Patarkit ar taip turi būti, ar ką galima padaryti ar geriausia sw perrašyti, ar patch'int reikia? Ir, ar čia man taip vienam, ar čia sw40 klaidos, ar dar kas?
« Paskutinį kartą keitė: Sausio 08, 2007, 22:04 sukūrė ferrariukas »
  • +37063954103
Rašau diplominį...

Neprisijungęs NForce

Žinovas
Įrašai: 517 | Karma: +9/-2 | Lytis: Vyras
27 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus NForce
Ats.: Klausimas del S75 menių
« Atsakymas #1 Įrašytas: Sausio 09, 2007, 14:54 »
Citata iš: ferrariukas
1) Visur leidžia (menių) rašyti ą,ę,ė,ų,ū,š,ž... Bet rašant sms, šių simbolių nėra? Kalba nustatyta gerai.
Pastebejau ir ant el71 ta pati...jauciu reix layouta redaguot su vklay
2) Toks durnas dalykas, nėra punkto trinti viską (sms, menių), tik yra žymėti> žymėti viską> trinti žymėtus. Kai reikia trinti sms, tai nervina tai.
Joa nervuoja. isvis su sms nudare, tik tiek kad ant el71 ner to dialogo tipo siunciama sms o atsiranda ikona ikonbare. ant s75 irgi taip pat?
3) Atminties asistentas randa labai mažai folderių (5 folderius). O ant kitų x65/70 per atminties asistentą galima rasti 12 folderių. Neliginu šių serijų, bet man rodos kad ant mano S75 kai ko tai tikrai truksta. Ant S75 labai trūksta "sms archive".
tai kad ju ne "hidden" tiek ir yra. nuo kitu nusiimk hidden su siefm ir rasi visas
4) Sms archive išvis kažkox lievas pas mane, kai tik įsigijau telefą, jis nevaikė, per MPM "data" ši beitą pakeičiau, tai sms kelia į archyvą... Bet ten viską sumeta į vieną polderį (gautus, siustus, išsaugotus), negalima kurti naujų folderių kaip ant CX65/70, ir dar per MPM net nesimato tų sms, nors turėtu jie ten būti, sukurčiau tuos folderius su pc, bet telefe jų nesimato... Kila tox jausmas, kad sms kelia į atskirą diką, bet...?
x65 smsus kaip failus issaugodavo kaip failus failu sistemoj....x75 (newSGold, nemaisyt su c/cx/m75) mano manymu juos issaugo vienam faile system kataloge
5) Buvo problemų su temom, bet jau sutvarkiau.
nu man nebuvo :)
Galėčiau sw47 perrašyti, bet kol kas nenoriu bandyti, nes man su jais nesiseka kažko (tai pat lūžo man CXV70 sw perrašymas, kaip ir ant C65, bet turėjau ff, tai viskas tvarkoj)... Patarkit ar taip turi būti, ar ką galima padaryti ar geriausia sw perrašyti, ar patch'int reikia? Ir, ar čia man taip vienam, ar čia sw40 klaidos, ar dar kas?
tai pasidaryk ir sitam ff backupa :) o siaip 47sw tikrai geresne, ant 40 kiek zn neveikia switchon/switchoff animacijos  :laugh:
  • EL71v45

Neprisijungęs Simply_Awake

Straipsnių autorius
*
Įrašai: 656 | Karma: +60/-2 | Lytis: Vyras
169 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Simply_Awake
Previously: asas |
« Atsakymas #2 Įrašytas: Sausio 09, 2007, 15:36 »
Panašios problemos ir su mano SLiku. Ypač dėl tų sms trinimo erzina
  • Palm Pre, Samsung S5600
Ir užlipsi ant baimes, kaip ant sprogmens tamsumoje..

Patyręs naujokas
**
Marius |
« Atsakymas #3 Įrašytas: Sausio 10, 2007, 18:31 »
Citata iš: NForce
Pastebejau ir ant el71 ta pati...jauciu reix layouta redaguot su vklay
V klay padėtu, bet negaliu sugeneruoti kodų, kad man pajungtu telefą.
Joa nervuoja. isvis su sms nudare, tik tiek kad ant el71 ner to dialogo tipo siunciama sms o atsiranda ikona ikonbare. ant s75 irgi taip pat?
Jap, taspats  :) Bent tas dalykas man patyko, nes nereikia laukti kol baigs siuntima :)
3)tai kad ju ne "hidden" tiek ir yra. nuo kitu nusiimk hidden su siefm ir rasi visas
Ir kaip man nedaėjo? :)
x65 smsus kaip failus issaugodavo kaip failus failu sistemoj....x75 (newSGold, nemaisyt su c/cx/m75) mano manymu juos issaugo vienam faile system kataloge
Nu nac..hui kox durnysmas (sory už cenzuros nesilaikimą)
tai pasidaryk ir sitam ff backupa :) o siaip 47sw tikrai geresne, ant 40 kiek zn neveikia switchon/switchoff animacijos  :laugh:
Pasidarysiu, kai tik kodus sumastysiu kaip niimti, dabar laiko nelb turiu aš :) Jo animė neina ant ijungimo ir išjungimo  :(

6) Ir dar vienas toks labai durnas dalykas, kad java labai prastai veikia  :( Kiek bandžiau nivienas geimas neina gerai, tai užlužta kurnors, tai error išmeta :( O ant CX65 tie geimai eina be problemų :(
  • +37063954103
Rašau diplominį...

• SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
« Atsakymas #4 Įrašytas: Sausio 10, 2007, 21:41 »
Del games gal vaizdo procesorius kaltas? :) Siaip ne i tema, taciau siandien normaliai pasiziurejau E770V motorola. Anksciau matydavau pvz V550 motoroloj ATI procesorius. Taciau siandien ... apakau :) Nvidia Geforce 4000 lustas telefone. Nzn, taciau pagal skaicius tai daugiau nei pas mane puseje serveriu :) Bet cia tik siaip, off topic.
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Patyręs naujokas
**
Marius |
« Atsakymas #5 Įrašytas: Sausio 10, 2007, 23:43 »
Del geforce tau nepasirodė tikrai, yra net ir su "NVIDIA GoForce 5500" typo Modeo DVB-H integrated. Manau tokie procai naudojami del Microsoft Windows Mobile platformos, nes tokia operacinė sistema turėtu reikalauti gerų resursų. Ir manau kad tie 5500 neprilygsta pc vaizduškės procui 5500, o gal? Tai ką, greit kompų neberekės  :D

Gerai, dabar į temą  :) gerai del geimų gal ir teisus tu... Bet pagal įdėją rezuliucija tapati? Tik spalvų kiekis skiriasi, o tai itakoti neturėtu, bent aš taip mastau. Beto PX75V1 pas mane neina, nors turėtu eiti, kai pradeda krauti po kokios min išmeta error, ryt parašysiu tixliau:)
« Paskutinį kartą keitė: Sausio 10, 2007, 23:56 sukūrė ferrariukas »
  • +37063954103
Rašau diplominį...

Neprisijungęs NForce

Žinovas
« Atsakymas #6 Įrašytas: Sausio 11, 2007, 13:10 »
Gerai, dabar į temą  Smiley gerai del geimų gal ir teisus tu... Bet pagal įdėją rezuliucija tapati? Tik spalvų kiekis skiriasi, o tai itakoti neturėtu, bent aš taip mastau. Beto PX75V1 pas mane neina, nors turėtu eiti, kai pradeda krauti po kokios min išmeta error, ryt parašysiu tixliau:)

ant newsgold platformos tik 3d lb lievai...siaip nelagina bet visos texturos isplauke...o kiti paprastu siem geimai ejna.

del px75v1 nesikankink, jei tavo gamykline sw didesne nei 24 tai jis neveiks. naudok bsreader (prisegu kartu su nauju flasheriu)
  • EL71v45

Patyręs naujokas
**
Marius |
« Atsakymas #7 Įrašytas: Sausio 12, 2007, 18:36 »
ant newsgold platformos tik 3d lb lievai...siaip nelagina bet visos texturos isplauke...o kiti paprastu siem geimai ejna.
Del to nežinau, nepastebėjau :)

del px75v1 nesikankink, jei tavo gamykline sw didesne nei 24 tai jis neveiks. naudok bsreader (prisegu kartu su nauju flasheriu)
Dėkui už patarimą, turėjau jau atsisiuntęs, bet pasinaudoti "bsreader"nepagalvojau :)
Jau visus kodus susigeneravau, nuseėmiau apsaugą nuo telefo...

Dar dėl javos, pas mane beveik visi žaidimai neina, man atrodo kad truxta kaikunrių javai skirtų failų. (kolkas čia spėjimas).
Gal kasnors man paskais kodėl visur rašo kad ant telefo yra 20Mb, kai pas mane 27,08Mb... Ir dėl kameros nesuprantu kodėl visur rašo 1280х960, kai yra 1280х1024 :)
  • +37063954103
Rašau diplominį...

Neprisijungęs NForce

Žinovas
« Atsakymas #8 Įrašytas: Sausio 12, 2007, 21:46 »
Citata
Gal kasnors man paskais kodėl visur rašo kad ant telefo yra 20Mb, kai pas mane 27,08Mb... Ir dėl kameros nesuprantu kodėl visur rašo 1280х960, kai yra 1280х1024

labai paprasta paaiskint...kazkas tokio tel net nemates parase review ir visi tuos klaidingus duomenis nusirase i savo aprasymus :)

Citata
Dar dėl javos, pas mane beveik visi žaidimai neina, man atrodo kad truxta kaikunrių javai skirtų failų. (kolkas čia spėjimas).

java "failu" istrint neimanoma...ko gero zaidimai kreivi
  • EL71v45

Patyręs naujokas
**
Marius |
« Atsakymas #9 Įrašytas: Sausio 12, 2007, 22:42 »
java "failu" istrint neimanoma...ko gero zaidimai kreivi

Ant CX65 eina tie geimai eina gerai  :)
  • +37063954103
Rašau diplominį...

Neprisijungęs NForce

Žinovas
« Atsakymas #10 Įrašytas: Sausio 12, 2007, 23:10 »
nu nzn as ant el ju daug nebandziau nes ekranai siek tiek skirias :D bet kuriuos bandziau tai ejo
  • EL71v45

Patyręs naujokas
**
Marius |
« Atsakymas #11 Įrašytas: Sausio 13, 2007, 00:03 »
Zeba, kažkaip greit atsidariau paslėptus diskus su DCA-540  :) Keičiam ikonas  :)
Ekranai skiriasi tik spalvų skaičiumi... CX65 65k o S75 262k spalvų... Kažkaip man atrodo kad tai neturėtu itakoti, o geimus imu iš www.siemens-club.ru  :)
  • +37063954103
Rašau diplominį...

Neprisijungęs NForce

Žinovas
« Atsakymas #12 Įrašytas: Sausio 13, 2007, 12:32 »
ekranai nesvarbu vistiek java nepalaiko daugiau nei 65k spalvu... jei ir 16mln spalvu java rasys kad 65k..

del slaptu disku, tai jam uztenka skey ivest kad visx atsirakintu...pazek browsery dar ir programerio meniu atsirado :D

ikonos turetu keistis tuo paciu budu kaip ir ant x65, bet as nebandziau, man el71 ikonos zewrej patink :)
  • EL71v45

Patyręs naujokas
**
Marius |
« Atsakymas #13 Įrašytas: Sausio 13, 2007, 19:03 »
del slaptu disku, tai jam uztenka skey ivest kad visx atsirakintu...pazek browsery dar ir programerio meniu atsirado :D
O aš pamaniau kad kažkaip su od atidariau  :D Pasirodo kai skey įvedžiau ir dabar visą laiką matos tie diskai :D Ant CX savo tai su patch atidariau, o draugo CX65 su 12sw tai teko vargti su OD. Bet ir gavos  :)
pazek browsery dar ir programerio meniu atsirado :D
Tu kalbi apie Cache>Browsery? Kas ten per programerio menių ir ka su juo galima nuveikti? :)
ikonos turetu keistis tuo paciu budu kaip ir ant x65, bet as nebandziau, man el71 ikonos zewrej patink :)
Ikonos taipat kaip ir ant kitų keičiasi, pritaikytu S75 yra labai mažai, tai manau pačiam tex darytis  :)
  • +37063954103
Rašau diplominį...

Neprisijungęs NForce

Žinovas
« Atsakymas #14 Įrašytas: Sausio 14, 2007, 11:38 »
Tu kalbi apie Cache>Browsery? Kas ten per programerio menių ir ka su juo galima nuveikti?
nea ejk i narsykle ir ten meniu->programerio meniu->wsp headers :D

Ikonos taipat kaip ir ant kitų keičiasi, pritaikytu S75 yra labai mažai, tai manau pačiam tex darytis

ner ju taip mazai :) check this out http://forum.s-c.ru/viewtopic.php?t=61496&tid=5028
  • EL71v45

Patyręs naujokas
**
Marius |
« Atsakymas #15 Įrašytas: Sausio 14, 2007, 13:57 »
Geras  :) Kadnors reix išbandyti, dabar tai nesinaudoju GPRS :) Dekui už linką :)

Pastebėjau dar viena trukumą, kartais kai prisikaupia daug sms, pažimi viską ir pasirenki trinti, telefonas netrina, reikia palikti vieną nepepažymėta sms...

Gal man ka kodėl nėra ESM, negaliu paveiksliukų siusti, ant M55, CX65 ir kitų leisdavo, o šis tel jei ikeli, iškarto sms verčia į MMS :-[

Ir kas yra "Atvirukas", jis randasi tarp SMS, MMS ir El. pašto kurymo?
« Paskutinį kartą keitė: Sausio 14, 2007, 17:10 sukūrė ferrariukas »
  • +37063954103
Rašau diplominį...

Neprisijungęs NForce

Žinovas
« Atsakymas #16 Įrašytas: Sausio 15, 2007, 15:13 »
kazkotai nematau ten jokio atviruko  ???
  • EL71v45

Patyręs naujokas
**
Marius |
« Atsakymas #17 Įrašytas: Sausio 15, 2007, 19:02 »
Nu pas mane yra tarp žinutės> kutti nauja> atvirukas... O del EMS nežinai ar galima padaryti kad normaliai eitu? :)
  • +37063954103
Rašau diplominį...

Neprisijungęs NForce

Žinovas
« Atsakymas #18 Įrašytas: Sausio 16, 2007, 14:29 »
ner ems jame. // pas mane ner atviruko :D
  • EL71v45

Patyręs naujokas
**
Marius |
« Atsakymas #19 Įrašytas: Sausio 16, 2007, 18:33 »
Kai kompą susitvakysiu normaliai, persirašysiu SW, jei dar tel nervins mane su tais sms, sukyšiu į jį per subinę M55 ff  ;D Ten bent sms veikę cool  :) (del ff juokauju jei kas nesupratot) :) Gaila kad nieko nepažistu kas turėtu S75, tai paliginčiau abu tel... Bet ir nudarė siemens su tais sms, kartais buna kad pakimba sms, neina trinti ar peržiūrinėti juos, kai jų prisikaupia daug. grr...
  • +37063954103
Rašau diplominį...