Nusipirkau BT adapterį Bitės salone. Parsinešiau namo. Pajungiau į PC, rado mano SM E730. Prie BT adapterio gavau CD, bet iš jo nieko nepavyko instaliuoti, nes vykdant "initialaizing" visąlaik nulūždavo mano PC ...
Nors mano SM E730 PC matė, bet pačio telefono turinio nematau, parsisiunčiau Samsung PC suite, suinstaliavau, bet ji rodo "no phone detected". Per "Conection manager" nurodau savo telefoną (nes PC per BT iconėlę mano mobilų mato), suspaudau visus "next" lyg viskas ir turėtų būti gerai, bet paspaudus "Finish" mano PC vėl rodo "not conected"...
Su saugos parametrais viskas gerai, aš suspaudau saugos kodą kai manęs prašo, bandžiau tą patį su Benq S68 - lygiai taip pat: kompas mobilų mato, bet browsint neleidžia.
Noriu pagalbos šiuo klausimu:
Kaip naršyt (rast) mobilų per BT? Nes norėčiau nemažai SMS į savo PC archyvą perkelt, norėčiau įsimest į PC nuotraukas iš savo SM E730, ir norėčiau įmest muziką (mp3) kurią atpažintų SM E730, nes paprastai permetos naudojant "send to" išmeta "unknown file type", manau naudojant "Samsung PC suite" konvertuotų mp3 į SM suprantamą mp3.
Gal būt ką nors ne taip darau, gal būt reik draiverius parsisiūst iš kur nors... bet neįsivaizduoju kox BT adapteris pas mane...