Siaip pats turiu siemensa(tik nepradekit del lago
). Siemensas man prie sirdies del savo funkciju gausos, dideliu galimybiu, kuriu nepalaiko kiti telefonai. Zodziu jie yra customizable and user friendly. Lietuviskai nesugalvojai
tai va. BET.. manau, kad 75 serijos telefonuose jau galejo buti kazkas sustriau (kaip kad kai atsirado cx65 tai buvo tikrai labai sustras telefonas, tik aisq neprilygstantis telefonui su symbianu). Taip kad kazkaip biskeli su 75 serija pasilievino siemensas. Todel siuo metu manau, kad vieni is geriausiu ir neatsibodusiu telefonu yra SONY ERICCSONN. Funkcijos kiek zinau patobulintos, yra neblogas mp3 playeris(bent jau prasukinet galima, ne taip kai su siemensu) Patiko man ju fotikai(juose irgi pasirinkimo daug
).
Del samsungu, tai ju privalumas galbut butu isvaizda, skambejimas ir vaizdas. Taciau palyginus mazai funkciju(aisq ziurint koks modelis. Kalbu apie vidutiniosios.) Kiek zinau kartais iskyla vienokiu ar kitokiu nepatogumu del SMS. Zadintuvo skambejimui negalima parinkti nuosavos melodijos, su sms lyg tas pats. Na zodziu yra tokiu smulkmenu, kurios uzknisa. Dar jiem reikia ieskoti specialiu mmf kad butu galima nustatyti skambejima ir vibro vienu metu. Beje prastai laiko akumas. Tad man sis telefon ne prie sirdies.
Nokia. Siu telefonu laikai buvo, kai buvo 5110 ir 3310. dabartiniai modeliai - tas pats kas 3310 tik kad spalvotas ir fotikas yra
Na aisq yra labai geru modeliu su symbianu arba modeliu, kurie kainuoja labai didelius pinigus... o kaina manau kiekvienam labai aktuali. Tad velgi, mano nuomone nokia yra nuobodus telefonas, turintis tik pagrindines funkcijas. I ta pati 6310i galejo bent ekrana siek tiek didesni ideti..( o uz jo kaina, manau SE tikrai geresnis iseitu
)
tai va taip. jei kam neaisku tai prioritetas butu toks:
1.SE (k700 pats tas
)
2.Siemens
3.Nokia
4.Samsung
(As pagrinde ziuriu i tai, kad butu galima kazka idomaus nuveikti su telefonu, o ne tik kad butu galima paskambint ir sms parasyt.)