Tai va turiu toki klausimeli. Nesenai isigijau viena is sustresniu 3G motorolu. Siaip netaip pasijungiau interneta ir net isiziojau. Buvau prpirates kad mobilus internetas toks lievas ir tinka tik paveiksliukam, programikem ar zaidimams atsisiusti. O cia darineja paprastus belekokius internetinius puslapius lygiai taip pat kaip ant kompo. Zinoma tai mane labai nudziugino. Internetas kiseneje bet kurioje lietuvos vietoje, geras dalykas, juolabiau kad ir darbui jo reikia. Bet atsistojo toks klausimas. Kiek sis malonumas gali kainuoti. Esu elinis TELE2 Jokerio abonentas. Ir kiek zinau joker vartotojam yra tik 2mb nemokamo duomenu srauto. Su ankstesniu NOKIA 7650 man tu 2mb buvo per akis, nes tokiu puslapiu tikrai nevarte. O dabar vien atidarius
www.delfi.lt surijo 0.3mb. Taip iseina kad atidarai 5psl. ir limitas baiges, o jai dar kanors bandei parsisiusti isviso amen.
Tai va kiek tai kainuoja, ir ar imanomas neribotas tokio interneto vartojimas uz preinama kaina? Gal kokia kita korta ar kasnors?