Pakankamai negatyvios nuomonės.
Bandysiu paprieštarauti. Prieš penkias dienas dukrai nupirkau naujutėlę N97 WHITE iš Omnitel gana nebrangiai. Pasinaudodamas tėvo teise ją bandau. Po N95 8 GB telefono veikimo vėlavimas (lagas) tikrai nežymus. Po internetinius puslapius naršau gana sklandžiai (wifi). Su 3G šiek tiek lėčiau, bet tikrai ne tragiškai, kaip kad Jūs bandote papasakoti. Iškart pasakysiu, kad esu Nokijos gerbėjas, todėl mano nuomonė gal šiek tiek subjektyvi. Failų parsisiuntimas tikrai spartus. Slaidas (atvertimo mechanizmas) stabilus, gana tamprus, atsiverčia maloniai, su užfiksavimo garsu. Rašymas klaviatūra patogus, gal tik skaičiukai 0 ir 9 ne taip patogiai paspaudžiami laikant vienu pirštu rodyklėlę. Ekrano jautrumas ne stebuklingas, bet dar apsauginės plėvės nenuplėšiau... Su pridedamu pieštuku valdyt ekraną daug smagiau (gal mano pirštai stamboki?). Korpuso plastmasių kokybė bei surinkimo kokybė labai gera. Vakar nuo 8 ryto iki 18 val telefone buvo įjungta Nokijos navigacija, nei kart neišjungiau, pravažiavau 460 kilometrų - žemėlapiai tikrai neblogi, gatvės miestuose tikslios (Panevėžys, Kelmė, Šilalė). Gal tik erzino navigacinė mergina nuolatos perspėjanti "Jūs viršijate didžiausią leistiną greitį"
Į tarpus apie 1 valandą naršiau 3G internetą, skambinau, gavau - siunčiau keletą SMS - baterija atlaikė, kuo aš buvau maloniai nustebintas. Vakare, 21 valandą, pajungiau krauti, nors dar 2 pagaliukai batarkės rodė. Tiek tam kartui.