mobiles.lt

Autorius Tema: Po elf patch'o įrašymo mirksi ekranas [w810i]. Kur čia bėda?  (Skaityta 5655 kartus)

Neprisijungęs vidmantas0901

Naujokas
*
Įrašai: 3 | Karma: +0/-0
3 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus vidmantas0901
Po elf patch'o įrašymo mirksi ekranas [w810i]. Kur čia bėda?
« Įrašytas: Lapkričio 30, 2009, 20:27 »
Tai va, susikuriu telefone aplankus, sudedu reikiamus failus, o įrašius šį patch'ą mirksi ekranas baltai, telefonas neįsijungia.. Pašalinus jį telefonas vėl veikia.. Bandžiau įrašyt su setool2lt, far+jdflasher, tas pats- neina paskui įjungt telefono.. Buvau aš  patobulinęs savo telefoną įvairiais patch'ais, tai galvojau pjaunasi kas su šituo elfo patch'u.. Bet ir perrrašius FW bėda liko.. Nebežinau nei ką daryti.. :D Padėkit, gal kam irgi buvo panašių bėdų.. :) telefonas w810i R4EA031 su raudonu CID49.. :) O bandau paleist elfų mod v5 versiją pagal forumiečio Denuko tutorialą.. ;)

Neprisijungęs auris69

Žinovas
Įrašai: 513 | Karma: +3/-23 | Lytis: Vyras
142 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus auris69
Ats.: Po elf patch'o įrašymo mirksi ekranas [w810i]. Kur čia bėda?
« Atsakymas #1 Įrašytas: Lapkričio 30, 2009, 20:47 »
Tai va, susikuriu telefone aplankus, sudedu reikiamus failus, o įrašius šį patch'ą mirksi ekranas baltai, telefonas neįsijungia.. Pašalinus jį telefonas vėl veikia.. Bandžiau įrašyt su setool2lt, far+jdflasher, tas pats- neina paskui įjungt telefono.. Buvau aš  patobulinęs savo telefoną įvairiais patch'ais, tai galvojau pjaunasi kas su šituo elfo patch'u.. Bet ir perrrašius FW bėda liko.. Nebežinau nei ką daryti.. :D Padėkit, gal kam irgi buvo panašių bėdų.. :) telefonas w810i R4EA031 su raudonu CID49.. :) O bandau paleist elfų mod v5 versiją pagal forumiečio Denuko tutorialą.. ;)

Paprasciausiai sis elfas tau neweikia. Ieskokis kito
  • 6110, 6210, 6310
Poker master

Naujokas
*
« Atsakymas #2 Įrašytas: Gruodžio 05, 2009, 00:07 »
Tai modo versija netinka ar pats patch'as? Jau neviena ir išmėginau patch.. Norėtųsi pasidaryt aukštesnę versiją, kad nereikėtų ten tos bibliotekos patch'o įrašinėti vis.. Kiek suprantu aš ten.. Gal patartum iš kur atsisiūsiti ,kad veiktų tikrai?
Įrašyta: 2009-12-01, 10:38:39
Veikia telefonas tik įrašius lib patchą.. Bet pagal tut jo įrašinėti nereikia, lib nuskaito iš telefone esančio lib.vkp failo (čia pagal modv5), taip?.. Taigi, įjungus telefoną ir paleidus blibcreator.elf užrašo ''Illegal library size''.. Ką tai reiškia? Mėginau ir tartes modą, bet ir su tuo nesigavo, įvedus pin telefonas mirksi, nestartuoja.. Gal reikia lib naujesnes? :) Padėkit gi kas.. ;) Ka blogai darau, kad man neveikia elfai? :)

Neprisijungęs misko_berniukas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 103 | Karma: +11/-0 | Lytis: Vyras
54 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus misko_berniukas
« Atsakymas #3 Įrašytas: Gruodžio 05, 2009, 01:48 »
patariu nerasyt elf ir sysgfx patch w810 neturi ram tiek ir per letas yra, zinau ka kalbu nes pats 2 w810 turejau ir isbandes viska. Pirk db2020 tel tada greiciau nepalyginamai dirbs. W810 softas be vadinamo "tiuningo" suryja visus telefono ram ir mhz. Bet jei rasysi va linkas:
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=20238
Ten paskaitinejas radau tinkama elf patch  ir viskas veike bet tel ispeju bus be galo letas.
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC

Naujokas
*
« Atsakymas #4 Įrašytas: Gruodžio 07, 2009, 23:32 »
Su gfx paveiksliukais tai pastebėjau, kad jei per daug jų tai grybauja telefonas, negalima peržiūret nuotraukų ir kitų paveiksliukų.. O tai su elfais nepatartum naudot sito sysgfx patcho? Ar atskirai elfai ir tas telefono gražinimas gfx paveiksliukais nėra geras dalykas for w810i? :) Dėkui, pamėginsiu pasieiškoti SE-NSEj kas tiktų..:)
Įrašyta: Gruodis 06, 2009, 16:13
Gal kas nors iš turinčių w810i  ir sėkmingai naudojančių elfus galėtų įkelti čia savo dyn_const, lib ir elf patch'ą? :) Nes as nieko gero nerandu, telefonas pasiunta po elfo patch'o įrašymo.. O su java programa binlibeditor nesuprantu kaip ten redaguot tą lib.. :) Padėkit, žmonės..:)

Patyręs naujokas
**
« Atsakymas #5 Įrašytas: Gruodžio 08, 2009, 18:16 »
aplamai elfai gruzina taip tariant telefona. Jis tau veiks lb letai net bus taip kar persikraus nei is sio nei is to tdl nepatariu naudot nei elf nei sysgfx patch:) se-nse viskas yra :) paieskok tik :)
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC

Neprisijungęs smiriukas

Guru
SM|R1USz :) Įrašai: 3386 | Karma: +297/-11 | Lytis: Vyras
21 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus smiriukas
Tas, kuris primena veidrodį.. |
« Atsakymas #6 Įrašytas: Gruodžio 08, 2009, 18:32 »
Kodėl? Na su sysgfx, tai sutinku, prisikrausi milijoną ikonų ir lūžinės tau telefonas. Na, o dėl elfų, tai jeigu viską su protu darai, tai manau bus viskas gerai (tą patį ir su sysgfx galim taikyt).
  • Būna įvarių ir dažnokai kinta :cat:
Oh my Lord, tell me what I'm livin for.. || Hatters gonna hate. ;D || PARDUODU NAUDOTUS MOBILIUOSIUS TELEFONUS! :)

Patyręs naujokas
**
« Atsakymas #7 Įrašytas: Gruodžio 09, 2009, 13:02 »
smiriukas vos įrašai kokį patch arba elf ir įjunginejant telefoną jis jau lėčiau krautis pradeda :) Aš pats esu bandes tuos elf ir dėjau tik du tai Desktop elf su ikonom, bet ne tą kuris yra šitame saite, o iš čia http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=35295&hl=db2010+elf. Tai, kad ir tebuvo tik pora elf telefonas jau sunkiai dirbdavo... Po to nusipirkau w850 sumečiau tuos elf'us tai ką galiu pasakyt jog net nesijaute kad jie yra :)
  • Xperia ARC
SE Xperia ARC