|
Htc |
| |
Aprašymas: Naujas žaislas.
Paveikslėlio statistika: Peržiūros: 1596 Failo dydis: 72.83kB Aukštis: 640 Plotis: 480 Raktažodžiai: hero Autorius: Gallardo Spalio 31, 2010, 11:37 |
Komentarai | |
Eg1s 29 | Lapkričio 06, 2010, 10:09 Gallardo Nepatogu rasyt su juo kad uzmirstos ? |
Gallardo 3172 | Lapkričio 01, 2010, 11:14 OS gera, bet skambučių ir sms funkcijos pamirštos.. |
grazhvee 1379 | Spalio 31, 2010, 23:25 Galiu drasiai teigti jog Android OS viena patogiausiu mano nadotu OS, tikrai neradau dar minusu |
Gallardo 3172 | Spalio 31, 2010, 23:01 Yra septyni darbalaukiai , kuriuos gali susitvarkyt kaip nori, nuorodas, folderius, widget'us ir t.t susidėt. Žodžiu viską savo nuožiūra susitvarkai. Yra jau sukurtų šitų "scenes" , ten gražiai tvarkingai atrodo viskas, o čia bile patogiau būtų susimečiau. Dar papildomai pridėjau mygtuką, kuris visiškai atjungia interneto naudojimą telefone ir profile ikonėlę. Ko darant foto nebuvo. Aplamai animaciniai efektai patiko telefone. Kaip pvz mano pirmai pateiktame video, tas valytuviukas , kai lietus lija... Kas liečia geležį. Procesoriaus dažnį iki 750mhz eina kelti. 3d apdorojimas tada virš 30 fps. Ne stebuklai, bet vistiek. Patiko jog kai tel išsikraudinėja, tau pateikiama visa informacija kiek laiko praėjo nuo paskutinio krovimo ir kokios programos tą energiją suvalgė ir kiek kuri O dėl sudėtingumo, tai sunku pasakyt. Nuo žmogaus priklauso. Jei nesugebi pats susirasti, o tik klausinėti kitų, tai tikrai ne tokiem žmonėm, nes ant lėkštutės niekas neatneš, tuo labiau lt kalba |
esnyper 1332 | Spalio 31, 2010, 22:40 Ne taip išsireiškiau: Citata Gal dėl to, kad vos ne kas antras lietuvis tokį turi, turėtų skambėti: gal dėl to, kad vos ne kas antras lietuvis tokio neturi... Kažkaip man sunkiai šiandien einas suregzti mintį normalią |
esnyper 1332 | Spalio 31, 2010, 22:19 Nežinau kodėl, HTC mane žavi... Gal dėl to, kad vos ne kas antras lietuvis tokį turi O kairėje pusėje (priešingai nei batareikos ikonos) vietoje kas? Dažniausiai naudojamas kontktas? Beje, sunku su Android OS žaist? Ta prasme, perrašyt? |
Gallardo 3172 | Spalio 31, 2010, 11:41 Atnaujinus iš 1.5 į 2.1 android, sense UI gražiai atrodo http://www.youtube.com/watch?v=2AmrYC56kxg&feature=related |