|
Jessus phone |
| |
Aprašymas: Jau apie savaitę naudojuosi šiuo bling bling. Po nokia 5800 ir kelių dienų n97 maigymo obuolys tapo tik blizgučiu. Nors kažkam jis yra geriausias telefonas pasaulyje. iPhone OS 3.0 akivaizdžiai jaučiamas lagas. Aišku aplle fanam tai nepatiks, nes jų telefonas turi būti pats geriausias. Man asmeniškai labiau patinka ekranas resistive nei capacity. Dar jei panelė kokia su nagais, tai išvis patyliu apie valdymą. Jau dėl 5800 galima sakyt , kad pas ją nėra kameros. Iphone verčiau jos išvis nebūtų. Daugelio išgirtas meniu,konkrečiai kalbant apie parametrus , pasirodė labai klaidus. Gal visgi esu kvailesnis už eilinį hamburgerius kemšantį JAV pilietį? Na vienintelis dalykas kuris kažkiek patiko - muzikos kokybė. Bet standartinės ausinės kaip ir daugelyje N-series modelių, verčiau neišpakuok. Dar labai džiugina gražiai besibraižantis galinis dangtelis. Apibendrinus : pradėjau suprasti tuos žmones kurie deda į youtube video , kuriuose su plaktuku , gražtu ar kitu įrankiu naikina Iphoną. Paveikslėlio statistika: Peržiūros: 1740 Failo dydis: 59.82kB Aukštis: 478 Plotis: 636 Autorius: Gallardo Liepos 09, 2009, 17:08 |
Komentarai | |
sarius 48 | Liepos 13, 2009, 21:38 Gallardo, jo šitas geras... net Šapranauskas dergia iPhone`ą |
Gallardo 3172 | Liepos 13, 2009, 13:34 http://www.ctv.lt/video/2339/Pasidaryk-pats |
roobis 523 | Liepos 12, 2009, 20:15 Pan kaip ir buvo su LG chocolate kai tik pasirodė. juk irgi visi o koks geras telefonas, o touch keybord ir tt ir tt. Man tas chocolate tuo labiau nepatiko. |
Gallardo 3172 | Liepos 11, 2009, 22:12 Kad mažiau barnių būtų... Kiekvienam žmogui ar grupei žmonių yra reikalingos skirtingos funkcijos. Visiem tas pats telefonas neįtiks - su tuo sutinku. Ir tas iphone yra telefonas kaip telefonas. Turi pliusų , turi minusų. Bet kai pradedama tau per prievartą į smegeninę kišti reklama , kad jis yra geriausias ir niekas dar geresnio nėra sukūręs... Va tada logiškai atsiranda tas minusų ieškojimas... Nors ko norėt , visame pasaulyje tai vyksta. Ir ne tik telekomunikacijų srityje. Kas norėjo tas mane suprato , kažkas pasmerkė. Bet kartoju dar kartą vieningos nuomonės vistiek visų nebus. Taika. |
sarius 48 | Liepos 11, 2009, 21:53 Nesuprantu, kodėl visi taip giria tą iPhone? Jis yra brangus žaislas tinkantis tik pasirodyti prieš draugus koks aš ale tipo kietas, turiu iPhone`ą... Pagal galimybes jis nublanksta prieš kitus panašios kainos galiūnus... Tikrai manau, kad 70 % kainos sudaro tai: . Čia tik mano nuomonė, nieko nenoriu ižeisti, papraščiausiai parašiau ką manau. |
grazhvee 1379 | Liepos 11, 2009, 21:01 man iphonas patiko, geras aparatas |
Gallardo 3172 | Liepos 10, 2009, 18:38 Su auksine omni ID taikomos nuolaidos tiek mėnesiniui mokesčiui tiek telefonui. Plius atpigo dabar. Centas į centą neskaičiavau , bet apie ~5k gaunas. Ne mano sugalvoti skaičiavimai, bet logiški. Seniau kažkur buvo patalpinta lentelė su senomis kainomis, įspūdingesnės sumos ten vyravo, kai jo surinkimo kaina yra 174.33 USD. ElektroMarkt 8gb iphonas seniau mačiau 2500 Lt kainavo, dabar nežinau ar pardavinėja. Ir prie ko čia kiti operatoriai? Gi tik omnitel turi teisę pardavinėti. Šį mėnesį omnitel pradės prekiaut ir 3gs iphonais. Gal vėl apple fanam suteiks galimybę susirinkti 00.00h . Kai iš visų pusių tegirdi , kad iphone geriausias telefonas, kažkokie beprasmiai įrodinėjimai kitų modelių funkcijų atžvilgiu sunku sėdėti ir galva linksėti. Tiesa, dar labai pradžiugino , kad MMS žinutes galima siųsti tik į omnitel tinklą, į kitus tinklus paprasčiausiai neišsiunčia. |
roobis 523 | Liepos 10, 2009, 17:46 Nu parodyk iš kur tu tuos 5k traukei? http://www.omnitel.lt/iphone/mokejimo-planai.html iPhone 3G 16GB: iTalk 1: 749 Lt + 24 x 99lt = 3125lt iTalk 2: 489 Lt + 24 x 149lt = 4065lt iTalk 3: 199 Lt + 24 x 259 Lt = 6415lt Bet jei tu plano mokestį skaičiuoji i tel kainą tai tavo skaičiavimas nesamoningas... PS. tele2 ir bitei namačiau, kad pardavinėtų Iphonus. |
Gallardo 3172 | Liepos 10, 2009, 15:15 Perskaičiuok jei nori. Dabar atpigo, buvo 6k |
roobis 523 | Liepos 10, 2009, 13:43 man pačiam tas iphonas nepatinka, bet nestumiuant jo. Yra žmonių kam patinka yra kam ne kaip ir visada. 5000lt su sutartim? Gal jau nenusišnekam... |
Gallardo 3172 | Liepos 10, 2009, 11:30 Kai už tokį telefoną su sutartimi tenka 5000lt sumokėti dingsta ta tolerancija. Nemanau ar verta skaičiuoti kokie telefonai be sutarties už tiek išeitų. Jūs ką aukos to iphone? Normali foto, dėl kokybės tai aš painto liūts , geriau neišėjo |
roobis 523 | Liepos 10, 2009, 08:31 + ir foto galejai įmesti geresnę. Ar čia pasirodyt norėjai kiek laiko forume prabuvęs? |
roobis 523 | Liepos 10, 2009, 08:25 "...nes jų telefonas turi būti pats geriausias", "...už eilinį hamburgerius kemšantį JAV pilietį". Tolerancijos tau daugiau reikėtų. Jei kažkam tas telefonas patinka tai kodėl tau su tuo nesusitaikius? Skaitant jaučiasi priešiškumas tavo šiam telefonui. PS tik neįsižeisk čia tik mano pastebėjimai |