|
Apple iPhone |
| |
Aprašymas: Nors ir kaip aš nemėgstu iPhone, bet teko nupirkti vieną. Pirmas įspūdis tikrai buvo malonus. Nors ir "kaladėlė", bet mano kišenėje gana lengvai jaučias, prie touchscreen'o greitai pirštai priprato, bet žinutes rašyt dar kiek keblu palyginus su www naršymu. Internete naršyt patogu, Safari dirba stabiliai ir atidaro daugumą mano naudojamų www. Išbandžiau YouTube per WiFi žiūrėt, šauniai žiūris, TopGear dabar pralinksmina per pertraukas. Pačio kaip grotuvo dar neišbandžiau, kaip ir kameros. Kitas funkcijas akimis kelias sekundes peržvelgiau ir tiek. Firmware dar 1.1.4 stovi, tai didesnių keblumų nebus atrišimui. Taip, taip, jis pririštas ir pirktas iš "antrų rankų", naudotas apie 7 mėnesius, bet atrodo kaip naujas, apsauginė plėvelė net nenuimta ir visą laiką buvo silikonėj įmautėj. Žmogus pardavinėjo vien dėlto, kad nusipirktų naujai išleidžiamą 3G iPhone versiją, kuris UK lentynose jau penktadienį pasirodys ir kas tikriausiai labiausiai erzina, sumažintom kainom.
Paveikslėlio statistika: Peržiūros: 2017 Failo dydis: 69.83kB Aukštis: 480 Plotis: 640 Raktažodžiai: Apple iPhone Wyshniukas Autorius: Wyshniukas Liepos 09, 2008, 23:56 |
Komentarai | |
Wyshniukas 7496 | Liepos 15, 2008, 10:05 Manau su naujų FW atsiradimu ir CPU dažnis kils, nes 1.1.2 FW versijoje CPU dažnis buvo pakeltas iki 412MHz. Nenustebčiau kad atsirastų programa, kurios pagalba pats galėtum šiek tiek dažnius keisti. |
lelalas 239 | Liepos 14, 2008, 13:39 bet veikia tik puse pajegumo tas procas. |
Gallardo 3172 | Liepos 13, 2008, 20:52 Iphone procas jei neklystu 667mhz . o iphone 3g omnitel tikrai nepardavines be sutarciu. o sutarties salygos tikrai nebus paremtos sveiku protu. vien uztenka paziuret kokias salygas siulo kitu saliu operatoriai... |
Liepos 13, 2008, 11:06 As ruosiuosi pirkt is omnitelio iphone 3g. Aisku is karto, be sutarties | |
lelalas 239 | Liepos 12, 2008, 22:32 labai panasiai ir LT jis jau kainuoja. |
Wyshniukas 7496 | Liepos 12, 2008, 19:32 Dariau atrišimą, tai nieko paprasčiau dar nebuvau matęs tiesą pasakius. Paleidi vieną programą, palauki iki 5-10 minučių ir viskas, iPhone atrištas + Installer įrašomas + bootloader'is nužeminamas ir t.t. |
grazhvee 1379 | Liepos 10, 2008, 22:35 Nu jo ka padarysi |
Wyshniukas 7496 | Liepos 10, 2008, 21:44 £205 mokėjau, kiek permokėjau gal, bet neesmė...savaitės gale aš jo jau neturėsiu. Denukas MHz ne mano sritis, jei pasakytum kur žiūrėt, pasakyčiau...PDA taip pat ne mano sritis, niekad jais labai nesidomėjau. Dėl HTC ir T-Mobile net nežinau, gal ką ir eitų prasukt su atrišimu per operatorių jeigu kodus suteiktų HTC modeliams, reikėtų pasiknist info. grazhvee neparduodu aš į LT rinką, nuostolinga daros su LT pašto "pasižaidimais". |
grazhvee 1379 | Liepos 10, 2008, 18:31 turiu apple ipod touch geras daiktas, o iphone mielai priglausciau uz kiek parduodi ? |
Denukas 1203 | Liepos 10, 2008, 17:15 Nu pagal tavo aprašymą atrodo, kad mielai tokį priglausčiau. Šiaip norėjau paklaust, gal žinai, kiek jis turi mhz ir RAM, ir beje kiek mokėjai, jei nepaslaptis? Dabar ieškaus delninuko su GSM funkcija su dideliu screenu naršymui po internetą, aišku naujo nepirksiu, nes kainos jų nerealios, laptopą už tiek gali nusipirkt, taigi jamsiu naudotą, gal ką gali pasiūlyt? Beje kaip su tais kitajciškais, man kažkaip baisoka, bet pagal parametrus jie yra labai geri. Radau HTC Universal delninuką tiesiog liuxusovas tik, kad pririštas prie T-Mobile, gal žinai ar galima jį atsirišti pačiam? |
Gallardo 3172 | Liepos 10, 2008, 10:33 Sveikinu nusipirkus gera pirkini :smile:. as tai laukiu kada omnitel atsiras Iphone 3g. bet jauciu sutarties salygos nebus paremtos sveiku protu |
zidass 174 | Liepos 10, 2008, 04:10 nezinau jis man nepatiko, nors ir pirkau nauja visai nauja atrista ,bet nepatiko nes labai su dideliais minusais,va del kaip 3g, kad neturejo,bluetooh tik del laisvu ranku,ir na minusu milijonas o ir garso kokybe neispudinga liginant su se k850i ,dar netas neveiki nes tel atristas,neiskaitant wifi wifi viskas veike |
Wyshniukas 7496 | Liepos 10, 2008, 01:06 Koks tas blogis bebūtų, jis pas mane užsilaikys iki savaitės galo tik |
bronius69 1278 | Liepos 10, 2008, 01:04 Apple blogis |