Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

Del zebra interneto

<< < (2/3) > >>

winci:
2007 pabaigoje - 2008 pradžioje TEO (ziobra) darė akciją - moksleiviams ir studentams internetas 10 lt. per mėnesį
( mažomis raidėmis buvo papildomos sąlygos - 12 mėn. po 10 lt., likusį sutarties laiką pagal pilną plano kainą Bazinis - 29, Optimalus - 49, Premiumas - 79 lt.) + prakeiktos telefono linijos kaina. Dabar planų kainos pasikeitę 36,49,99 lt.

grazhvee:
kaip ir sakiau taip ir yra, skupas moka dvigubai, patvirtinta jau ne viena karta, moku uz spliusa 35 litus per menesi ir vargo nematau 30gb limitas, siuncia 3mb/s, internetas veikai stabiliai, jau 3 metus naudoju  :) akcijos ir yra tam, kad prisivilioti zmogu  :)

winci:
Gal ir teisus grazhvee - akcijos, intensyvi reklama susuka žmonėms galvas. Bet gyvenant ne dideliam ar bent didesniame mieste neturi pasirinkimo. Prieš 3-4 metus mano gyvenamoj vietoj kito interneto tiekėjo nebuvo - tik ziobra. Be to draugelis pirko laptopą, tai gavo 6 mėn. nemokamą zebrą optimalų, kurį perdavė man. Kai buvo AKCIJA  :D aš jį nemokamai pasikeičiau į optimalų plius ir negaliu daug keikti - per mėnesį torentais (PS2 žaidimai, filmai, muzika, koncertų DVD) parsitraukiu apie 200-300 gb, dar vaikai mp3 ir filmų pasigaudo. Tai ir džiaugiuosi, kad limitų nėra.

svaigulis:
tj vat atsitiko dar viena problema... kas gali buti kad neleidzia atidaryti jokio puslapio iskyrus zebra.lt? skype veikia... kai bandau ieiti i koki nors puslapi raso " If you are not redirected, click here"... ka cia galimetu padaryti?

MantasST:
Na nezinau, taip buna kai bandai per wi fi prisijungt kokioj kavinej leidzia prisijungt tik prie zebra.lt... :)
Tavo vietoj as bandyciau susisiekti su klientu aptarnavimo skyrium, nes manau pats cia jau nieko nepadarysi.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją