Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
Del zebra interneto
KT819GM:
Jei perkrovei routeri ir pc tuo metu buvo prie jo prijungtas, taip ir turejo atsitikt, ten tame puslapyje gi raso viska, jei neatsidaro puslapis, paspausk ant to 'If you are not redirected, click here' ir viska suprasi. O del to zebra interneto, na taip, kaina kiek didoka, taciau kokybe yra, ir pats naudoju namie premium plius ir vargo nematau (sviesolaidi).
@winci - su premium planu net neaisku kiek parsitrauktum torentais, pvz vien upload man per diena pragruda ~40Gb kai reikia paseedint tam kad ratio i vieta atsistotu :) Bet yra vienas bet ... :( jei naudoji GALA, kuri eina per ta pati sviesolaidi, prie 3-4 Mb/s pradeda striginet :( tik tiek idomu, kad prie 7, 8 niekas nesikeicia, ta prasme nei daugiau nei maziau stringa, meta kvadratukais kas kazkiek laiko ir tiek. Bet tai minusas.
winci:
Tai kad į mano būstą artimiausiam penkmetyje šviesolaidžio niekas neves... O ir taip vienas vargas man su tais torentais - prisitraukiu visokio velnio, naują kietą pirkti pinigų gaila, tai ir braška du mano senukai - kietukai-samsungiukai 160+320 :D Filmukus ištrinti gaila - karts nuo karto į DVD sukepu. Taip ir vargstu. Ateis pavasaris, už šildymą nereiks mokėt, tai gal prigriebsiu kokį kietą ... bet ir laptopas būtų gerai... ;D atsiprašau, kad ne į temą.
Pas draugą bandžiau ziobrą šviesolaidį... įspūdingai atrodo failų judėjimas, kai lyginu su savo kabelinio-dratinio galimybėmis... >:(
Navigacija
Eiti į pilną versiją