mobiles.lt

Autorius Tema: HELP!!!nokia N95 8gb original ar kopija????  (Skaityta 13484 kartus)

• Mobiliuju telefonu taisykla

Neprisijungęs shrekas

Žinovas
Įrašai: 929 | Karma: +183/-1
19 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus shrekas
Ats.: HELP!!!nokia N95 8gb original ar kopija????
« Atsakymas #20 Įrašytas: Kovo 09, 2009, 15:43 »
lengviausiai atpazinti kopija taj pasiziureti ar varztai yra danktelio, nes pas mane ant fuflo nebuvo :DD talpa 8gb i ja nieko neidesi :DD prijungi krautis rysys dinksta :D
Visiska nesamone parasei del varzteliu. Kiekvienam modeliui, ypac populiariems, sukuriamas ne vienas ir ne du skirtingi klonai, kurie gali labai skirtis savo klonavimo kokybe.
Telefonų remontas/atrišimas. www.gsmcentras.lt
Kaunas, Vytauto pr.21c, http://www.gsmcentras.lt
tel. 860053752, Skype- LTunlock (kaip ka pasidaryti patiems- nemokau, neturiu tam laiko)

Neprisijungęs tr41t0r

Naujokas
*
Įrašai: 2 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus tr41t0r
« Atsakymas #21 Įrašytas: Gegužės 25, 2009, 10:05 »
tiesa sakant, as jau buvau nusipirkes n95 8gb kopija, ir ji is isores yra identiska tikrai, ir softas tas pats, tik va kamera neveikia, vietos ten 8kb, ekrano rezoliucija apgailetina, todel iskarto galima atskirt, reikia tiesiog pabandyt nufotografuot ka nors ir tiek, dar gps gali pabandyt ar veikia, jei veikia tada viskas ok  :)

• Mobiliuju telefonu taisykla

Neprisijungęs shrekas

Žinovas
Įrašai: 929 | Karma: +183/-1
19 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus shrekas
« Atsakymas #22 Įrašytas: Gegužės 25, 2009, 20:29 »
tiesa sakant, as jau buvau nusipirkes n95 8gb kopija, ir ji is isores yra identiska tikrai, ir softas tas pats, tik va kamera neveikia, vietos ten 8kb, ekrano rezoliucija apgailetina, todel iskarto galima atskirt, reikia tiesiog pabandyt nufotografuot ka nors ir tiek, dar gps gali pabandyt ar veikia, jei veikia tada viskas ok  :)
Gal gali pasakyti kaip nusprendei kad tas pats softas? :)
Telefonų remontas/atrišimas. www.gsmcentras.lt
Kaunas, Vytauto pr.21c, http://www.gsmcentras.lt
tel. 860053752, Skype- LTunlock (kaip ka pasidaryti patiems- nemokau, neturiu tam laiko)