Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

Kdl nevejkia netas

<< < (3/4) > >>

1525:

--- Citata iš: Steikas  Vasario 24, 2009, 22:08 ---wiskas wejkia

--- Baigti citatą ---

na pirmai tikria neveikia, o cia parasyta kad patirkitnk kabeli ar teisngia i modema iskistapabandyk istruakt ikist, restartuot modema.

Wyshniukas:
Steikas, paaiškink kaip pas tave tada visa sistema veikia, nes aš šiek tiek pasimetęs jau. Internetas → modemas → kompiuteris - taip?? Kaip jūs žaidėt per LAN'ą? IP rankiniu būdu nustatinėjot?

--- Citata iš: Steikas  Vasario 02, 2009, 21:12 ---ijungiu sena pc ikisu laida ir newejkia netas draiverisu atsinaujinu wistiek tas pats .

--- Baigti citatą ---

--- Citata iš: Steikas  Vasario 22, 2009, 17:25 ---nu ce kai idedu cd ir ten per gida irasineju ir ten http://www.ipix.lt/images/99321703.jpg tai pasakykit kaip pasidaryt neta?

--- Baigti citatą ---

Jeigu modemas, tai turi spėju reikia login ir pass suvesti kažkuriuo metu. Koks tiekėjas pas tave? Ar Windows sureaguoja, kai būna prijungtas LAN kabelis nuo modemo?
Start → Settings → Network Connections → Local Area Connection → Double Click → Properties → Internet Protocol → Properties → Obtain automatic IP visur nustatyk.

Steikas:
aisku reguojau as jau sakiau kad losiu per lan zaidimus su tuo pc

Wyshniukas:

--- Citata iš: Steikas  Vasario 27, 2009, 22:06 ---aisku reguojau as jau sakiau kad losiu per lan zaidimus su tuo pc

--- Baigti citatą ---

Bet tu neatsakai nei į vieną mano užduotą klausimą, tu tik kartojies. Aš toliau jau nieko negaliu padėt, info nėra ir net nesimato tolimoje ateityje kad ji bus suteikta.

Steikas:

--- Citata iš: Wyshniukas  Vasario 28, 2009, 11:08 ---
--- Citata iš: Steikas  Vasario 27, 2009, 22:06 ---aisku reguojau as jau sakiau kad losiu per lan zaidimus su tuo pc

--- Baigti citatą ---

Bet tu neatsakai nei į vieną mano užduotą klausimą, tu tik kartojies. Aš toliau jau nieko negaliu padėt, info nėra ir net nesimato tolimoje ateityje kad ji bus suteikta.

--- Baigti citatą ---

Nu sejp pasakiau kad per lan losiu tai turbut ce nerejk daug mastyt ir suprast kad randa modema ir tekejas ira Rygveda.lt

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją