Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
wlan
MantasST:
Turiu namie prasivedes intika kabeliu. pas mane nesiojamasis kompiuteris. Jame yra belaidzio interneto adapteris. As noriu kad tas adapteris skleistu ta kabeliu prijungta interneta wi fi bangom, kad galeciau su psp prisijungt. kaip tai padaryti? ieskojau googlej info apie tai bet nesugebu atsirinkti ko man reikia. kaip suprantu man reikia sukurti kazkoki connection. noriu su slaptazodziu kad kiti negaletu prisijungt.kaip tai padaryt?
Gallardo:
http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/672078.463-=(1708392264
MantasST:
gidas puikus, taciau nezinau del ko-gal del to kad pas mane xp home edition-kai paspaudziu ant network setup wizard man buna visiskai kitokie pasirinkimai negu kaip tam gide parasyta...sprendimas?
antras klausimas: ar konfiguruodamas visaip local area connection as negausiu milziniskos saskaitos uz intika, kitaip tariant, ar sitas wi fi intiko darymas man neiko nekainuos?
Gallardo:
1. Visų pirma nustatome LAN kortos leidimą dalintis failais:
Einam Control Panel-Network Connections, šiame lange dešiniu ant Local Area Connection-Properties-Advanced, tada apačioje spaudžiame ant Network Setup Wizard.
Spaudi Network Setup Wizard ne control panel'ėj , o tam lange kurį išauki paspaudęs advanced.
MantasST:
tas pats
be to pas mane yra atheros AR5005G wireless network adapter
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją