mazeikiuose gyvenime nebenesiu buvau 6233 nuneses kortos neskaite,tj ji laike menesi pask pasake kad nesutaiseir tik ijungiau ekranas uzbalo ir vel atsigavo klavetura nebesviete ir knopke viena nebeveike ir dar visos programos nebeveike kalend skaiciukle,isrenka ten dalis ir viskas, cia SIGMOI
Jooo variantas... Aš į "Sigmą" net nenešiau, nes ten amžinai izdivalkės... Gali nešt tik su menku gedimu... Nešiau į "Mobiliųjų telefonų techninis centras" per nokia.lt susiradau tai Naftininkų 2 randasi..
Sutvarkė man jau tai 60lt kainavo, be to pačiuos Mažeikiuos niekas neapsiema su lytavimais atseit per daug rizikinga, nemokam, neturim įrangos... Tai į Šiaulius siuntė
. Prašiau, kad pažėtu ir ausinukų lizdą, bet nesutvarkė sako arba kontaktai užsinešę arba reik keist lizdas... Galėjo prie to paties sutvarkyt, bet tikriausiai galvojo, kad nebenoriu daugiau kišt į tą aparatą pinigų...
Įrašyta: Sausis 28, 2009, 21:25
Žodžiu nesąmonė :'(, vakar tik parsinešiau tlf. sutvarkytą iš meistro ir vėl nebeskaito kortelių... Norėjau du failus ištrint iš kortelės, tai pirma kai tryniau užlūžo telefonas bet atsigavo ir dėjau kitą failą trint ir išvis dingo kortelė vėl iš akiračio... Prasikeikiau...
60lt į orą... Dar vakar klausiau meistro ar yra garantija sako nėra... :eek: Bet vis vien mėginsiu šiandien nueiti ir sakyt, kad nesąmonė gaunasi...