Citata iš: Poll Sausio 17, 2009, 01:25Tai kad seniena cia parasei... jau liepos men taip perrasinejau, bet to forume yra sitas budas...Na ir kas,kad čia seniena? Bet forume nemačiau normalaus paaiškinimo kaip tai padaryti, nors aišku ir taip mokėjau, bet tikrai kitiems pravers kas nemoka..
Tai kad seniena cia parasei... jau liepos men taip perrasinejau, bet to forume yra sitas budas...
viskas butu ok sitaip perrasinejant jei butu galima atrisinet ir kitokios platformos telefonus pvz kaip w350i
Ne tame esme. perrasyt paciam softa yra gerai nes sutaupai litus bet galetu but prgrama kuri betkuriam soniakui sugeneruoja faila ir jis atsirisa. Boxa pirk dar nesusiruosiau nes litu mazoka nors seip reiktu, nes pagrindas pas mane softai uzlenkti arba priristi ka gaunu
Sveiki,Esu visiškai žalias šituose dalykuose, pagal šitą tutorialą sugebėjau perrašyt tą FW, bet kilo klausimas ar įmanoma kaip nors iš CID 53 pakeist į CID 52??
Galit padet? Kai jungiu prie Oflash ismeta SetDirectory<setdir<setmode<doscript<qhldr<phone not ready to get loader>>>>>Telefonas: Cid: 52SE K810iSu Xs++ irgi loader'io nepavyksta nusiust.
Sveiki gal kas zinot kur gaut w880i cid53 softa? kiek iskojau nikeo nerandu. Pas mus siuntykloi yra tik red52 o jis man netinka