Būkime biedni bet teisingi, žiūrint visos Lietuvos mastu, tai Omnio ryšys geriausias (aišku nekalbu aš apie tarifus), nes na namie ar kaip sakė Maximoj tele2 ryšys parūkyt išeina
na bitės pas namie irgi labai minimaliai, 1-2 padalos. Gyvenu pasienyj su Rusija, o turiu sodyba pasienyj su Rusija-Lenkija, tai va matau tikrąją padėtį dėl ryšio stiprumo, nes ateina koks su tele2 korta, sako kas gali būt sąskaita atėjo 100-200 Lt, su bite irgi dažnai būna, o ten pasijungia roamingas ir varai kaip būtum užsienyj
tiesa su bite ir pats buvau pasidūręs, tiksliau vaikas: į sodybą atsivežėm bitės internetą su nešiojamu, tai vaikas pasijungė interą viena diena, po to kitą...aš nė nežiūrėjau kas ten ir kaip...ateina sąskaita 1300 kažkas
tai po to skambinau į bitę, parašiau prašymą, tai panaikino, skaau tai blemba koks ryšys jei nuo sienos būnu dar keli km, o jūsų ryšys grybauja...na sakau tada *CENSORED* tokį interą...sako na nepykit, parašykit prašymą ir mes perksičiuosim...tai nuo dbaar pas mane visi roamingai atjungti, varai jei toliau kur, tai pasijungi, gryžti vėl atsijungi. Nors su omniu niekad niekas neatėję skųstis dėl didelių sąskaitų, kurios susidaro automatiškai pasijungus prie užsienio operatoriaus.