Kompas pirktas vasaros viduryje.
Buvo galima ir geriau kažką tuo metu pasirinkt.
2046GB ram; NVIDIA GeForce8600GT 512.0 MB; Realtek HD audio autput; AMD Athlon 64 x2 Dual Core 5000+ 2.60GHz. Hardas tai buvo Samsung'as, bet pakeiciau, nes man atrodo, kad jame bedos buvo.
Jeigu 8600GT su 128bit'ų magistrale, tai nieko doro iš jos, sunkiai ji susidoroja su naujesniais žaidimais. Ir nežinau kodėl, bet manoji 86GT net OC'u negali prilygt ką padarau su 85GT, kuri visumoje turėtų būti silpnesnė.
Procesorius neblogas, dar būtų galima padaryt OC'ą, kad išgauti papildomų FPS žaidimuose ir šiaip paspartėjimą.
HDD, spėju stovėjo HD501J koks ar panašios serijos. Pats turiu 2x Samsung'us ir jie yra tikrai geri HDD. Tylūs, vėsūs ir SATA greičiai yra padorūs. Aš Samsung'ų kaip OS skirsniui nenaudoju (tam Raptor OEM stovi), bet jie dirba kaip HD filmų kaupykla per LAN'ą ir jokių problemų nekelia.
Hardas tai buvo Samsung'as, bet pakeiciau, nes man atrodo, kad jame bedos buvo. Tad dabar turiu kita harda, bet PC vistiek ziauriai lagina,
Reikėjo Samsung praskanuot nuo bad sector'ių ar kokį diagnozės testą paleist, būtų žinojęs ar tikrai jis kaltas. Aš manau, kad pas tave tiesiog reikia padaryt "Disk Clean-up", registrus išvalyt, išvalyt visą cache, padaryt "Defragmentation" ir apsivalyt "Start-up" registrą. Man, greičiausias variantas - OS perrašymas. Tada būna švaru ir ramu kažkuriam laikui.
PC vistiek ziauriai lagina, kai losiu GTA SA tai isviso kai ziadi uzstringa ir i nieka nereguoja. Labai ilgai reikia laukti, kad pradzioje uzkrautu visas programas ir neta. Kame problemos? Gal draiveriai? :frown: :'(
Siūlyčiau atkreipti dėmesį, kokius būna temperatūros kai žaidi, procesoriaus ir vaizdo plokštės. HWMonitor, SpeedFan, NXSensor puikiai tinka tokiems darbams. Jeigu žaidžiant užstringa ir nieko negali padaryt, gali būti kad perkaista ir tiesiog įsijungia apsauga BIOS/CPU.
Taip pat, atkreipk dėmesį kiek pas tave yra laisvos vietos HDD...gal yra labai daug failų, kurie išsimėtę visur ir HDD yra sunku greitai nuskaityt vieną failą vienoj vietoj, o paskui kitoje.
kai losiu GTA SA tai isviso kai ziadi uzstringa ir i nieka nereguoja.
Pats žaidimas dar neištobulintas PC platformai, fix'ai yra išleidžiami Rockstar Games...siūlyčiau atsinaujint patį žaidimą.