mobiles.lt

Autorius Tema: Keli klausimai dėl W660  (Skaityta 2201 kartus)

Neprisijungęs SplesH

Naujokas
*
Įrašai: 48 | Karma: +0/-1
15 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus SplesH
W660i owner :)
Keli klausimai dėl W660
« Įrašytas: Gruodžio 29, 2008, 16:56 »
Gal galetumet paaiskint ar duot aiske nuoroda kurioje butu parasyta kaip pakeist baterijos ikona? Nes ieskau ir nelabai randu kaip(butu gerai kad paaiskintumet kaip tai padaryti su setools)... Ir dar 1 klausimas: kaip istrint walkman skina kury idejau pats?
I love my w660i :)

• Forum

Neprisijungęs tautvydax

Naujokas
*
Įrašai: 47 | Karma: +1/-0 | Lytis: Vyras
15 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus tautvydax
virus active
Ats.: Keli klausimai dėl W660
« Atsakymas #1 Įrašytas: Sausio 07, 2009, 21:05 »
galeciau padeti.taiva tau reikes pirmiausia vieno vaizdo klipuko o toliau viska padarysi pats :) mano skype tautvydax jei visdar reikia pagalbos :D ;)
ttt

• Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7496 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
24 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Keli klausimai dėl W660
« Atsakymas #2 Įrašytas: Sausio 07, 2009, 21:41 »
kaip istrint walkman skina kury idejau pats?

Kaip įkėlei, taip ir ištrink. Bet atsakant į klausimą, TAIP. Greičiausias variantas yra su XS++ arba FAR, nes su SET2L reikėtų script'ą pasidaryt.

Gal galetumet paaiskint ar duot aiske nuoroda kurioje butu parasyta kaip pakeist baterijos ikona? Nes ieskau ir nelabai randu kaip(butu gerai kad paaiskintumet kaip tai padaryti su setools)...

Jeigu neklystu, tai reikia patch'ą įrašyti ir tai gali padaryt su SET2L, bet rekomenduojama įsirašyt pirma QuickAccess patch'ą. Gali peržvelgt http://tinyurl.com/7znaj3 temą, gal kokios naudingos info rasi.

galeciau padeti.taiva tau reikes pirmiausia vieno vaizdo klipuko o toliau viska padarysi pats :) mano skype tautvydax jei visdar reikia pagalbos :D ;)

Aš maniau forumas skirtas plėtoti informaciją, ją dalintis ir t.t. Suprantu, kad Skype greičiau ir efektyviau, bet tiesiog ignoruojami kiti su naudinga informacija.
  • iPhone 8 256GB