Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
Kompiuterio kolonėlės iki 600Lt, ką patarsit?
1525:
Na ir siap vietoj del idomumo gali paprasyt kad pabandytu ir pajaustum kuo skirias :)
smiriukas:
Na ką, nusipirkau aš tas Microlab kolonėles, kol kas laimingas, viskas tvarkoje, atitinka visus mano reikalavimus (neesu melomanas,tad jie manau gana menki). :) Vienu žodžiu tvarka. ;D
p.s. bosas skiriasi nuo Creative, jis toks "minkštesnis", ne taip daužosi baisiai kaip Creative (ten panašiai kaip su plaktuku į žemę.. :D). Nors Creative, tikrai nenuvertinu, geras daiktas irgi. :)
Gallardo:
Geras pasirinkimas. Kaip ir pats minėjai ypač "geros" creative 2.1 garso sistemos ir jų baubiantys subai :D
smiriukas:
Na ir pardavėjas šitas rekomendavo, tad tikrai manau, kad nesuklydau. ;) Tik dabar mamą nervinu (ji savo ruoštu mane taip pat), vis vaikšto ir vaikšto pas mane.. :D Sekantis pirkinys turbūt bus vistiek Creative - ausinės. ;)
Įrašyta: Rugpjūtis 12, 2009, 13:25Beje, gal rekomenduosit prie Winamp kokių priedų (plugin'ų), kad geriau skambėtų ir pan.? ;) Kol kas naudoju Jammix Enhancer pluginą (pasirinkęs "Static volume + bass"), kažkiek pagerina garsą. :P
auris69:
Beje del sub'u, pwz man asmeniskai didziausia ispudi paliko logitech z5450, apskritai pagal mane norint gero subo verta imt logitech :) Tik problema kad logitech kaista.. ::)
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją