Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
Kompiuterio kolonėlės iki 600Lt, ką patarsit?
auris69:
Kokias patartumete pirkt koloneles iki 600lt? kolkas naudoju logitech z5450, galvoju apie z5500. Man swarbu kuo didesnis garsas ir noreciau kad wisu garsu jos neperdegtu ;] aisku ir siek tiek sub norisi. Ka patartumet? Gali but naudotos
Wyshniukas:
Nežinau kam jums ten tas didelis garsas, nes man ir Logitech Z4 yra per akis.
ziogeliss:
--- Citata iš: auris69 Gruodžio 28, 2008, 22:26 ---Kokias patartumete pirkt koloneles iki 600lt? kolkas naudoju logitech z5450, galvoju apie z5500. Man swarbu kuo didesnis garsas ir noreciau kad wisu garsu jos neperdegtu ;] aisku ir siek tiek sub norisi. Ka patartumet? Gali but naudotos
--- Baigti citatą ---
Pirk dvi koloneles S-90 ir stiprintuva
auris69:
Kokio jos galingumo? Beje koky tektu stiprintuva pirkt, kokios galios? buitiny? masinini ir gera maitinbloky?
1525:
--- Citata iš: auris69 Sausio 04, 2009, 17:24 ---Kokio jos galingumo? Beje koky tektu stiprintuva pirkt, kokios galios? buitiny? masinini ir gera maitinbloky?
--- Baigti citatą ---
Na jei pirksi masini tai reiks akumo arba maitblokio, pirk stacionaru ir tik nekitiaska stireka, ten buna uzrasyta 1000kw, 10000kw... ir t.t. ir net 100W bebuna ;) nusipirk 300-500w stipreka ir padorias koloneles ;)
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją