Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
Keletas klausimų dėl kompiuterio
XPEH:
turiu klausima del RAM, pas mane dabar stovi 2x 512mb ir jaigu dar nupirksiu ir idesiu 1 arba 2gb nebus jokiu pasaliniu poveikiu?
Wyshniukas:
--- Citata iš: XPEH Gruodžio 23, 2008, 00:14 ---turiu klausima del RAM, pas mane dabar stovi 2x 512mb ir jaigu dar nupirksiu ir idesiu 1 arba 2gb nebus jokiu pasaliniu poveikiu?
--- Baigti citatą ---
Pirma pasižiūrėk kiek maksimaliai palaiko tavo mobo (pagr. plokštė), tada jau žvalgykis į RAM'us. Pirkdamas, žiūrėk kad atitiktų dažniai ir tipas. Sakykim jei DDR400, tai naujus taip pat DDR400 pirkt reikėtų. Pašalinių poveikių - nesuderinamumas su mobo, tada gali gauti BSOD ar pypsėjimas įjungus kompiuterį, nes neatpažintų RAM'o. Retai būna tokių variantų šiaip, taip kad nesuk per daug galvos.
XPEH:
Tai as surades lygiai tokius pacius, tik 1gb, bet pas mane klausimas ar gerai veiks su 2gb?
Wyshniukas:
--- Citata iš: XPEH Gruodžio 23, 2008, 13:47 ---Tai as surades lygiai tokius pacius, tik 1gb, bet pas mane klausimas ar gerai veiks su 2gb?
--- Baigti citatą ---
Na tai pasižiūrėk kas per pagr. plokštė pas tave, kiek yra laisvų slot'ų ir viskas. 2x512MB + 1GB tikrai veiks, nebus problemų. Pas mane sakykim yra 4 slot'ai ir plokštė palaiko iki 16GB (GA-M57SLI-S4).
XPEH:
Jai ka tai pas mane yra 4slotai ramams ikist, dbr klausimas del formatavimo - galima tiesiog >My computer desiniu peles klavisu paspaust ant Local disc C ir pasirinkti 'format' ?
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją