Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
ar imanoma paciai persirasyt xp-> viista?
Gallardo:
Wyshniuk, neskubėk teist kitų žmonių. Na nebent tikrai žinai , kad molis. Laptopas sukurtas vistai , bet jei nėra sukurta butent šiam kompiuteriui xp draivų tai neteiškia , kad jų nėra išvis... Pats saviškiam laptope per vargus xp įsirašiau , draiverių taipogi visų nebuvo. Bet radau alternatyvų.
robertita11:
o man dabar geriausia kokia vista parsisiust? ta pacia basic ar kokia home premium?
Gallardo:
basic
Wyshniukas:
--- Citata iš: Gallardo Lapkričio 14, 2008, 21:51 ---Wyshniuk, neskubėk teist kitų žmonių. Na nebent tikrai žinai , kad molis. Laptopas sukurtas vistai , bet jei nėra sukurta butent šiam kompiuteriui xp draivų tai neteiškia , kad jų nėra išvis...
--- Baigti citatą ---
Tik molis gali įrašinėt XP su SP1 :P Aš tą istoriją XP perrašymo jau žinau. XP tvarkykles buvo galima rasti visas per JAV ar Kanados www, taip kad tiesiog kažkas mažai laiko praleido prie "suteikto darbo".
--- Citata iš: Gallardo Lapkričio 14, 2008, 21:51 ---Pats saviškiam laptope per vargus xp įsirašiau , draiverių taipogi visų nebuvo. Bet radau alternatyvų.
--- Baigti citatą ---
Šaunuolis...aš tai dar geriau įsigudrinau...perku laptop'us su dviguba OS :D Būna Vista ir XP atkūrimo diskai originalūs, tai galvos net nesuku kai reikia kažkam atiduot...vienas kaip modelis, Toshiba Tecra M9 :D
P.S. Ji jau siunčias Vista Basic SP1 diską ir Acer Aspire 5315 tvarkykles, skirtas Vista OS.
robertita11:
kas galetu padet perrasyt xp->vista,nes nesu bandzius dar ::)
Įrašyta: Lapkritis 19, 2008, 16:31o wisi fajlai issitrins? kaj perrasysiu?
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją