Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
ar imanoma paciai persirasyt xp-> viista?
robertita11:
tai ar imanoma persirasyt xp i vista? pas mane laptopas acer 5315
Gallardo:
Įmanoma. Bet mano nuomone xp daug geriau už vištą.
robertita11:
nes siaip pas mane kompe buwo vista basic, bet kompiuteristas perrase i xp kazkoki lieva, tj noriu atsistatyt... is kur gaut dbr ta vista basic?
Gallardo:
Kaip suprantu vištos instaliacinio disko neturi.. Ant laptopo dugno nėra lipduko su vištos product key? Jei yra parsisiunti tarkim iš kokių torrentų vištą , instalioudama panaudoji savo legalų kodą ir viskas. Bet ko gero geriausias variantas - nešk tam pačiam kompiuterastui.
Wyshniukas:
--- Citata iš: Gallardo Lapkričio 14, 2008, 21:26 ---Kaip suprantu vištos instaliacinio disko neturi.. Ant laptopo dugno nėra lipduko su vištos product key? Jei yra parsisiunti tarkim iš kokių torrentų vištą , instalioudama panaudoji savo legalų kodą ir viskas. Bet ko gero geriausias variantas - nešk tam pačiam kompiuterastui.
--- Baigti citatą ---
Kad tas "kompiuteratas" grybą jau supjovė iš Vista perdarymas į XP...nešti dar kartą jam yra tiesiog prapultis. Tuo metu kai buvo perdaroma, Acer nesiūlė visiškai jokių tvarkyklių būtent jos modeliui...taip kad, reikėjo kažką galvot labai arba tiesiog nepabaigt pilnai darbo, molis kaip sakant.
--- Citata iš: robertita11 Lapkričio 14, 2008, 21:15 ---nes siaip pas mane kompe buwo vista basic, bet kompiuteristas perrase i xp kazkoki lieva, tj noriu atsistatyt... is kur gaut dbr ta vista basic?
--- Baigti citatą ---
Gallardo jau viską paminėjo...belieka tik imtis darbo ir tai padaryt ;) Tvarkykles visas rasi Acer puslapyje, Vista OS tikrai bus visos.
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją