Ir kokie įspūdžiai apie w880 ? Ar patogiai guli rankoj? Nepakeisi nuomonės, nepasiliksi w880, o mainysi į 6233?
Pirmas įspūdis: mažas, neslystantis rankoje, ryškus ekranas, gražus šriftas (ko 6300 tikrai trūksta), gana greitai apdoroja mano užduotis.
Šiaip, telefonas lengvas ir gana mielas. Patiko guma padengtas paviršius kitoje pusėje korpuso, iš rankos visiškai neslysta. Ekranas kaip jau minėjau ryškus ir galima viską įžiūrėt/perskaityt aiškiai, net ir prie 50% apšvietimo. Pats telefonas dirba greitai kaip ir 6233, FW atžvilgiu tikrai jokių nusiskundimų kol kas neturiu. Kai nusipirkau buvo EROM CID51 su R1JC002, dabar jau EROM CID52 ir R4BC004 FW įrašyta. Dirbti su SET2L ar XS++ nekilo visiškai jokių problemų, viskas gavosi (debrand, unlock, gdfs) iš pirmo karto ir be jokių klaidų. Reikia tikriausiai paminėt kad vietoj
C, reikia laikyt
2 mygtuką jungiant prie minėtų programų. Java programų dar neišbandžiau, bet greitu metu žadu įsirašyt GMail, Opera mini ir keletą Java benchmark programėlių. Tikriausiai kaip didžiausią minusą, mano atžvilgiu, sakyčiau klaviatūros/ekrano/kameros išdėstymą. Telefonas pats yra pailgos formos, taigi paėmus į ranką ir norint rašyti žinutę, reikia telefoną patraukt delne kad galėtum normaliai rašyt ir nereikėtų kreivai pirštų laužyt. Jeigu būtų ekranas kiek aukščiau su pačia klaviatūra, viskas būtų puiku. Beto, pas ką yra didesni pirštai, ši klaviatūra tikrai nepatiks....šiuo atveju man ji ir nepatinka. Navigaciniams mygtukams, nieko prieš neturiu. Per daug su telefonu dar nežaidžiau, testavau kompiuterio komponentus (GeIL DDR2-800 Black Dragon RAM'us ir AMD AM2 X2 4200+ CPU) labiau nei telefoną.
Bet tikrai W880 pas mane neužsilaikys. Bandysiu keisti į 6233 arba bent jau 5310XM, 1:1 santykiu.