Jeigu būtų viskas pasisekę apgauti mus,tai dar galėjai šitą įkopinti:
Mano dviejų litrų Lanceris dabar stovi remonto dirbtuvėse. Beje, ten jis atvažiavo užkeltas ant autotralo. Aš sušalau kaip kalė ir tik dabar grįžau namo.
Meistrai sako, kad remontas kainuos apie 10 000 litų (D E Š I M T T Ū K S T A N Č I Ų!!!)
Po to, kai į savo mašiniuką užpyliau dyzelino, jis pravažiavo kažkur pusantro kilometro, tada pradėjo purtytis, o tada užgeso ir nebeužsivedė. Tada ir skambinau autotralui.
Meistrai pažiūrėjo ir pasakė, kad pagedo kažkoks cilindras ir dabar reikės išrinkti pusę mašinos ir pakeisti detales naujomis. Maža to, daugumą detalių reikia užsakinėti ir jų laukt reikės porą mėnesių. Porą mėnesiu ir dešimt tūkstančių !!!
Taip pat, jie pasakė, kad tai jau trečias toks atvejis, jų praktikoje. Ir pridūrė, kad kiekvienas *CENSORED* žino, kad negalima pilti dyzelino į benzinu varomo automobilio baką !!!
Negi niekas šito nežinojo šiame forume? Kodėl man visi sakė, kad pabandyčiau, kodėl rašėte, kad kažkas net ir pilasi dyzelį, bei parašė, kur jo pigiau gauti???
Aš, aišku, pati kalta, bet tai ką, čia vieni debilai susirinkę, kad šito nežinojo?
Nepilkite dyzelino, jei automobilis varomas benzinu!
P.S: Beje, iš tikrųjų pistoleto dyzelinui pilti vamzdis nelenda į benzinu varomo automobilio baką, gerai, kad turėjau piltuvą...