Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

¥GTA IV´ atkeliauja į PC

(1/5) > >>

bronius69:

¥Rockstar´ oficialiai paskelbė, kad jos žaidimas ¥Grand Theft Auto IV´ pasirodys asmeniniams kompiuteriams jau šių metų lapkričio mėnesį.

Žaidimas, kuris balandžio pabaigoje pasirodė ¥PS3´ ir ¥Xbox 360´ konsolėse, iškart pagerino daugelį žaidimų rinkos rekordų. Naujų jo pasirodymų galime laukti: Šiaurės Amerikoje – lapkričio 18 d., Europoje – lapkričio 21 d.

¥Mes esame labai sužavėti, galėdami išleisti ¥Grand Theft Auto IV´ versiją asmeniniams kompiuteriams´, - sakė ¥Rockstar Games´ įkūrėjas Sam Houser.

¥Visa komanda šiuo metu yra pasiryžusi perkelti žaidimą į PC kaip galima geriau. Šiuo metu ¥GTA IV´ PC atrodo ir žaidžiasi puikiai. Mes išties nekantraujame kada galėsime pasiūlyti žaidėjams jį´, - toliau dalijosi mintimis jis.

Atnaujinta: Pasirodė pranešimai, kad tik išėjus žaidimui susigrumti GTA IV Online servise galės Xbox 360 ir AK versijų turėtojai. Nors tai oficialiai dar nėra parnešta, tačiau oficialioje žaidimo svetainėje galime pastebėti ¥Games for Windows Live´ ženkliuką, kuris sako tik vieną – ši funkcija turėtų būti.

Wyshniukas:
Niekad nebuvo mano megstamiausias zaidimas.

bronius69:
mano buvo,ir yra labai pradžiugino naujiena

Eimantaster:
Jau seniai laukiu   ;D

Manntas:
gta as nemegstu.Tik pasirode kad tox online multiplayer yra lb smagus kai wisi gali selioti po miesta ir veikti ka nori.pwz apiplesti banka ar kazka panasaus. bet man rodos kad cia tik ant konsoles.Zurnale perskaiciau

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją