Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
Seno gero žaidimo grafikos problema
VaVis:
Codename Outbreak: Venom
2001 žaidimo CD :
Reikalavimai :
Pentium 400,96 RAM,Windows 95 OSR2/98/ME/2000. Dirext X 8.0
Ši žaidimo versija neveikia ( neskirta WinXP ), PC daro "restart" kai tik spaudžiu ant žaidimo ikonos.
2007 žaidimo CD
Pentium III 600 / AMD Athlon 1500 /256 RAM / GeForce 3 or Radeon 8500 /Direct X 9.0c / Windows 2000sp4/ XPsp2 ( Netikri reikalavimai xD manau, grafika juk tapati, tik , kad ant WinXP veikia )
( Žaidime nebuvo jokio vaizdo( Meniu rašė TEXTURE NOT ASSIGNED, kol neperašiau visų Video driverių ir t.t ) Bet atsirado kita problema... :'(
Mano PC sistema :
Windows XP
1000Mhz
Video Card : nVidia TNT RIVA 128 Pro
192 RAM
DirectX 9.0c
:biggrin: Galit juoktis... :P
Čia įdėjau žaidimo video.
Štai kaip atrodo ta "problema"
Video <---------------------------------------------------------
Žinoma geriausia būtų PIRKTI NAUJĄ PC ( žinoma ne dėl žaidimo, šeip jau PC senas...niekaip nesugenda...niekada ir nebuvo sugedęs :eek: , o galėtų :D ) .
Jei kas turit kokių idėjų kaip pataisyt... parašykit O|-)
lg:
cia kazkaip panasu i video kortos trukumus...
1525:
Pabandyk pazaist su video nustatymais ;D
VaVis:
--- Citata iš: 1525 Rugpjūčio 04, 2008, 18:24 ---Pabandyk pazaist su video nustatymais ;D
--- Baigti citatą ---
Pabandysiu :)
--- Citata iš: lg Rugpjūčio 04, 2008, 17:56 ---cia kazkaip panasu i video kortos trukumus...
--- Baigti citatą ---
Prieš ~2 metus žaidimas veikė puikiai ant Win98. Kai įsirašiau WinXP nusipirkau WinXP žaidimo versiją, tačiau vistiek susidūriau su problema. Pas mano draugą ant PC su WinXP veikia puikiai , tik aišku pas jį geresnis PC .
Net Half-Life 2 pas mane veikia ( tik lagina )
Na pabandysiu pažaist su nustatymais, tada vėl parašysiu :)
Įrašyta: Rugpjūtis 04, 2008, 19:27Edit :
Siunčiuosi EN versiją , bus patogiau su nustatymais žaisti ...
Įrašyta: Rugpjūtis 04, 2008, 20:01Nieko gero... kiti nustatymai dar blogesni ... :(
1525:
Dar galimas variantas ,kad RAM'ai užkrauti per daug , tai pabandyk išjunkti visas programas tokias kaip Skype kur reikalauja daug procesoriaus ,bei operatyvinės atminties ...
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją