Įdomią situacija apturėjau ryte. Gavau sms: "Swx, NOKIA e51 yra pakrovejas ir usb cabel , kaip naujas . " atrašiau: "Sveikas, duodu 240lt" Atrašė: "Geraj, kur atvažiuot?" Atrašiau: " "Ten ir ten", galėsiu apie 2val" Atrašė: "220 eigu dabar viska padarom, taj sakiket adreso arba kur ten atvaziot? , as atvaziosiu greit labaj reike pinigu" Vien rašysena kėlė įtarimą (nezinou, joda, atvaziot "Kur ten tu sake atvaziot" ir t.t...) Na sakau jei daabr nori susitikt, tai už 200 atiduok ir nuperku.. Keista tas, kad sutiko be jokių abejonių.. Toliau dar idomiau, norėjo susitikti nuošalioje vietoje prie Kazino, aš nesutikau sakiau man toli eit.. O ten kur siūliau neikaip nenorėjo, nes atseit neras nors su Taxi važiavo
Šiaip ne taip atvažiavo kur aš norėjau, ateinu stovi toks "apiplyšęs", apaugės plaukais, toks pasimetęs po kišenes kažko ieško, į akis nežūri.. Sakau parodyk telefoną, tas iškart i taksi išoksta, sako sėsk:D Dar šalia išlipo rusas kažkoks, rusiškai liepia man sėsti i Taxi, nujausdamas kažką negero nesėdau, nors primygtinai sakė
tai sakau parodyk telefoną, tas nerodo, poto uzdengęs pirštais ekraną greit parodo ir vel įsikiša
tada skao aprodyk pinigus
Sakau nepasiėmiau namuose palikau, einu pasiimt
ir nuėjau.. Kažin ka galėjo iš kišenės išsitraukt.. Kažka jau matomai buvo sumąstę, jei bučiau ilipęs gal kokį peilį ar šautuvą būtų irėmę, arba sakę uzmiršau pasiimt telefoną pavažiuojam čia netoli, o ten būtų dar tokių grupelė laukus
Na žodžiu saugokitės