Gaila, kad paskutinę vasaros dieną pas mus orai ne kokie - šlapia, vėsoka.. Kaip pas jus?
Pas mane tai suale sviecia.. Reikia masinai baliona duju gaut..
Citata Pas mane tai suale sviecia.. Reikia masinai baliona duju gaut.. Geriausias būdas yra nusipirkti Kokia mašina?
Sakykit ką norit , bet šiuo metu dyzelis geriausia...
Vieno tai aš nesuprantu: kodėl žmonės perka tautovežius? Būlkos, golfai? Juk negražios mašnos, na aš suprantu naujesnės tai gerai atrodo, tačiau Audi 100? wtf
Užsipili pilną baką zyzelio ir pamiršti kada pylei. Kai su pilnu baku virš 1100km nuvažiuoji. O jei benzo daug rija , dujas įmetus stebuklų nebus. Aišku ekonomiškiau, bet jei padorią dujų įrangą metant, kiek laiko praeis kol atsipirks?
Citata iš: Gallardo Rugpjūčio 31, 2009, 12:50Užsipili pilną baką zyzelio ir pamiršti kada pylei. Kai su pilnu baku virš 1100km nuvažiuoji. O jei benzo daug rija , dujas įmetus stebuklų nebus. Aišku ekonomiškiau, bet jei padorią dujų įrangą metant, kiek laiko praeis kol atsipirks? Pasmane jau duju iranga stovi, tik naujo baliono reikia.. Nu kur dujos 2 litai ir kur benzas 4 litai, nu aisku duju suryja biski daugiau..
Noriu paklausti. Ar Porsche Boxter brangios dalys ir taisymas?
Šiaip kas jum labiau prie širdies, forumiečiai, mašina ar motociklas (na motoroleriai, čioperiai, britvos ir t.t.) ? Man mašina.