Nemanau, kad ten gauna kažką nuo pardavimų. Tiesiog studentės paimtos ir tiek. Gal po 50lt už dieną gauna.. (Bent jau aš tiek esu gavęs). Arba išvis už dyką, ale praktiką atlieka... Šiaip nesivėliau į jokius asmeninius reikalus, tad nežinau. Tiesiog spėju Smiley
Beje, aš už tokį darbą daugiau gaudavau.
Nebent prieš pora ar keletą metų...
Tai taip, prieš gerą keletą metų... Jau tada atrodė, kad velniškai mažai moka. Nors dirbdamas sąžiningai galėdavai visai ne vaikišką algą užsidirbti.
O dabar turbūt išvis nebemoka. Sudaro sutartis su univerais, pamoka dėstytojams, o tie vargšų studentų praktikantų nachaliavu pavaro.
Įrašyta: Balandis 20, 2011, 21:22
Skaitau paskutines dvi šiandienos temas (nepamirštu ir tos apie kreditus) ir norisi paslėpti visas lentas - palikti tik paieškos mygtuką. Nu nori - nenori, bet nei juoktis, nei verkti. Nors imk ir tyčiokis.
Tik nepagalvokit, kad aš mėgstu iš ko nors tyčiotis ar kad šiaip blogas...
Aišku aš gal kitaip keistas... Bet vistiek nė velnio nesuprantu, kas tam pasauliui atsitiko. Ar telefonus prieš savaitę išrado, ar žmonės vakar gimė...
Įrašyta: Balandis 20, 2011, 21:32
Turiu namie du televizorius, einu vieną virš kito papurtysiu - gal kabelinės programos netyčia persimes...
Įrašyta: Balandis 20, 2011, 21:37
Tiek karštų galvų forume ir nei pypt. Taigi duokit žmogui vilties nors truputį, parašykit, kad šleifas iš lizdo iššoko ar ką...
Nokia N97 mini, juodas ekranas