zinoma , kad per ausines .
Ausinės ausinėms nelygios. Sakykikm aš naudoju
Koss Porta PRO ir
Koss UR-40. Vienos mažos, atviro tipo, bet aplenkia kokybe dideles UR-40. Pro suteikia daug realesnį 3D garsą su galingą žemių dažnių juostą. Po to priklauso kokį adapterį naudoji, nes Nokia skirtas AD-15 nuslopina šiek tiek garsą, o AD-49 paryškina. Standartinės ausinės dažniausiai būna tragiškos, išskyrus SE. Jos gerai netelpa ausyse, ko pasekoje garsas sklinda per visus kraštus kaip reikalas, ypač iPod nemėgstu nes jos pačios bjaurausios ir visi Apple gaminių turėjai kaip bepročiai garsą pasileidžia Maximum...nieko nuostabaus tiesą pasakius kai garsas pabėga per šonus. SE HPM-70 tai tikrai galiu pagirt taip pat, prie kaištų joms neturiu kai susireguliuoji ekvalaizerį.
Kas dėl garso kokybės, įsikelk *.wav ar *.mp3 failą 320kb/s kokybe ir failas tikrai skambės puikiai. Jeigu tik prastesnė kokybė, su gerom ausinėm iš karto jaučiasi. Aš savo 6233 atkūrimo kokybe esu tikrai patenkintas, Sansa Clip grotuvas net neatkuria to ką girdžiu per Nokia. Nors ir turėjau iPhone 2G savaitę, bet nepalyginau kokybės...niekis, gal 3G gausiu pasižaist.
Apibendrinant: geros ausinės su geru adapteriu ir geros kokybės audio failais ir kiekvienas telefonas skambės puikiai.
testa dare zurnalas computer bild lietuwa,rodos wokietijos laboratorijose.tik nzn ten vidutiniska kokybe ausiniu ar garsiakalbio.turiu ta zurnalo nr
Garsiakalbis iPhone tragiškas, bet čia tik mano nuomonė.
gal galit pasiūlyt mirc alternatyva?kas dabar populiaru?domina masiški pokalbiai,todėl skype netinka.
Stick to the classic - man atrodo IRC galima toliau naudot, nes kažin ką alternatyvaus ir berasi.