Už sugadintus telefonus neatsakau!1.Tarkime, kad jūs jau suinstaliavę visus reikalingus draiverius. Jei ne, padarykite tai.(info apie tai ieškokit
www.modmymoto.com2.Einame telefone į meniu, tada nustatymai, Ryšys, USB nustatymai, Duomenų perdavimas.
3.Prijungiame telefoną kabeliu prie PC.
4.Paleidžiame programą p2k advanced editor(pagooglinkit, tikrai rasit, kad ir tam pačiam modmymoto rasit parsisiuntimui, tik reikės užsiregistruot).
5.Paleidus programą spaudžiam viršuj connect in p2k mode(apskritimas iš raudono turi pavirsti į žalią, tai reiškia, kad telefonas prijungtas). Taigi. Telefonas prijungtas.
6.Spaudžiam viršuj Phone Services-> Video. Atsidariusiame Video settings lange galime keisti įrašinėjamo video failo dydį, bet prieš ką nors keičiant, visų pirma spaudžiame Read from phone. Nuskaitomi telefone esantys nustatymai. Eilutėje Video Record File Size Limit parašome kokio dydžio maksimalų video galima įrašinėti, dešiniau pasirenkame vienetus-kb(kilobaitus) arba mb(megabaitus). Kadangi savo telefone aš turi įsirašęs monsterpack tai pas mane jau yra užkelta iki 65536 kb. Tai ganėtinai daug. Tik per daug nenusvaikit nustatydami, atsižvelkit į tai, kokio dydžio jūsų atminties korta. Eilutėje Video Recordng Format pasirenkame formatą, kuriuo įrašinėjamas video-paprastai būna 3gp, tačiau galit parinkt ir MP4(esminio skirtumo beveik nėra, pas mane MP4).
7.Kai tik viską nusistatėm taip kaip norim, spaudžiam Write to Phone.
8. Galiausiai spaudžiam Restart phone. Telefas restartuojasi (išsijungia ir įsijungia). Valio. Filmavimo trukmė prailginta
Aš visa tai išbandžiau ant savo SLVR L7, viskas puikiai veikia, daugiau info ieškokit
www.modmymoto.comSėkmės