Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

Dėl trackmania united forever

<< < (3/4) > >>

Manntas:
piratines nesiusiu,kam man ji?as noriu suzinot kaip sita padaryt anglu kalba.O rusiskai zaidimus as biski suprantu,tik nemegstu rusu k. pigiai ir nuvalkiotai atrodo.Be to ne viska suprantu.Tai kaip padaryt?pazistamuj brolis kazkaip padare,sake nezino kaip jam taip padare, bet anglu kalba.Su juo negaliu susisiekti.Tai gal kas zinot kaip padaryt?

mamutas112:
Pagal mane  neatitinka zaidimo ir to language failo wersijos.ner kokio patcho kur atnaujintu tawo zaidimo wersija?is pradziu jei yra patchas atsinaujini trakmania united o tik paskui padarai trakmania united forever jei taip imanoma.o kuo jis skiriasi nuo trakmania nations forever?

Manntas:
patcho nlb radau.Nations yra nemokama ir ten tera vienas stadionas o united versijoj apjunktos visos trackmanios pasidomek cia www.trackmania.com ar googlej.isbandyj nations,zaidimo grafika ir kokybe prilygsta mokamiems zaidams.Smagesnio arkad. race zaidimo nezaidziau.Rekomenduoju,isbandykit.Draugai mane kad jei nemokamas,tai nesamone,bet kai pabande,tai zaidzia,sako geras.Tai va.:D.Tai galit kas nors man numest linka is kur parsisiust tuos en (anglu kalbos) failus?p.s.rasau db su mc60 siemens nes kaime esu.siaubas koks lagas raides veluoja,atsakymo rasymas-tikra kancia:(

mamutas112:
Kai nuo penkiu bus netas tai pazesiu to patcho.o pats seip zaidziu trackmania nations forever ir patinka.geras game

smiriukas:
Tikrai neblogas geimas ir as ji turiu, is linkomanijos parsisiunciau kazkada.. :)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją