Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
Dėl trackmania united forever
Manntas:
Tai va nusipirkau maximoj žaidimą trackamnia united rusų alba, padariau update į trackmania united forever. Tikėjausi išvysti anglų kalbą. Nuėjau į nustatymus, pasirinkau en (english). Nu ok. Spaudžiu play ir man meta lentelę bad language file. Intike radau kažką games.lt svetainėje apie tai, bet atsakymo nebuvo. Žaidimo failuose yra tie kalbų failai. Ir niekaip nepavyksta paleisti žaidimo trackmania united forever nei su anglų, nei su kitom kalbom. Tik rusų, kurios aš nesuprantu. Tai kaip padaryt, kad būtų anglų kalba? Nes pvz. nusipirkau aš žaidimą trackmania padariau update į trackmania original ir vietoj rusų pasidarė anglų kalba, tai vadinasi įmanoma. TAI KĄ DARYT?
mamutas112:
Bandyk nete ieskotis to naujo kalbos failo.arba nuaik i trackmanios puslapi gal ten kazkas bus parasyta.beje kiek mokejai?as ut3 nusipirkau sestadieni rusiska irgi maximoj nors tik kas antra zodi suprantu bet tiek uztenka kad susigaudyciau geime
bronius69:
piratiniai neina online ,ar kokios bėdos?
Manntas:
Cia ne piratinis, online jis eina, trackmanijos svetainej as nieko neradau, nete taip pat ieskojau ir nlb ka radau. Man su trackmanija original viskas tvarkoj buvo. Gal kas gali numest linka i ta kalbos faila, nu is kur parsisiust? Nes as neradau jo... Gal cia koks patchas padetu?
Įrašyta: Liepa 14, 2008, 21:00As kazkur skaiciau kad reikia perinstaliuoti. Nu padariau taip bet vistiek tas pats. Tad as sugalvojau taip: matyt daug kas priklauso nuo cd key, tai as istrinsiu trackmania united ir trackmania united forever, tada is naujo instaliuosiu trackmania united, tada nepaleisdamas sio zaidimo (kad nereiketu pirmakart paleidus ivedinet cd key) iskart paleisiu update'o faila kuris is trackmania united padaro trackmania united forever (as ta update'o faila atsisiunciau kai pirmakart instaliavau trackmania united). Tai gal taip pavyks? gausis taip kad isvis neivedinesiu cd key
bronius69:
http://www.linkomanija.net/details?44010:TrackMania_United_Forever-DETONATiON
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją