Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

Problema su optiniu įrenginiu

<< < (2/6) > >>

Wyshniukas:
Tikriausiai SP3 įrašė ir tiesiog pasinaikino logo, bet čia neesmė. Bandyk žiūrėt ar kartais ne į PIO režimą persijungęs įrenginys. My Computer su dešiniu pelės → Manage → Device Manager → IDE ATA/ATAPI Controllers → Secondary IDE Channel "doubl click" → Advanced Settings → Current Transfer Mode pasižiūrėk koks. Gali taip pat pasižiūrėt į Primary IDE Channel taip pat, bet ten HDD lyg.

Manntas:
Pas mane sp2. o tuoj paziuresiu kaip sakei
Įrašyta: Liepa 06, 2008, 11:31ten parasyta not applicable. Ka daryt?

ferrariukas:
Kaip suprantu, problema ta, kad įdėjus žaidimą jo nepaleidžia automatiškai? O rankiniu budu tau jį paleidžia? Nueik į my compiuter ir ten ant sidirumo paspausk, kai įdėtas žaidimas, pagal įdėja turėtum matyti žaidimo ikoną. Jei žaidimo instaliacija nepasileido, eik į pati žaidimą ir paleisk "autoru.exe", jei autorun.exe tau pasileidžia, vadinasi pas tave neįjungtas automatinis paleidimas, automatinis autorun.inf skaitymas. Jei nepasileidžia ir tokiu budu, o tu sakai kad ant kito PC veikia, tai spėju pas tave yra sugadinti registrai (negarantuoju). Žaidimą visada gali paleisti kompakte radęs setup.exe failą.
Atrašyk kaip elgiasi tavo kompiuteris, tik tada galėsim padėti.
O dėl Wyshniuko pasiulyto budo, tai man reikia info pasiieškoti, nenagrinėjęs tos skilties, bet pas mane rašo tapatį kaip ir pas tave.

Manntas:
As kai idedu diska tai man ir per my computer jo nerodo o viska ten su tuo autorun as zinau... kazkas galbut su optinio irenginio firmware? idedu diska ir kompas tada kuri laika kazka galvoja, kartais toks uzesio garsas atsiranda  po kiek laiko nustoja galvot, tada nueinu i my computer o ten kur D: (tipo optinis irenginys) nieko nera nu tik kaip iprastai kad dvd-rw drive. Anksciu diskai eidavo

Wyshniukas:
O ką BIOS rodo? Taip ir nepaklausiau. Bandei atnaujinti chipset'o tvarkykles?

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją