mobiles.lt

Autorius Tema: Ne Į temą, bet aš jau grįžau  (Skaityta 3443 kartus)

Neprisijungęs ferrariukas

Moderatorius
*
Įrašai: 192 | Karma: +5/-1 | Lytis: Vyras
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ferrariukas
Marius |
Ne Į temą, bet aš jau grįžau
« Įrašytas: Liepos 02, 2008, 00:35 »
Po truputi vėl pradėsiu konsultuoti aš, sorry kad taip ilgai nerašiau. Buvau istrygęs UK be neto beveik. Kitą kartą pirksiu bevieli modėmuką, radau gan gerą planą 7Gb ~ 25 svarai/men. Gal kas ką geriau žinot del interneta anglijoje?
« Paskutinį kartą keitė: Liepos 02, 2008, 00:47 sukūrė ferrariukas »
  • +37063954103
Rašau diplominį...

• Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7496 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
24 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Ne Į temą, bet aš jau grįžau
« Atsakymas #1 Įrašytas: Liepos 02, 2008, 01:04 »
Virgin Cable - Londone nėra, bet aplinkui yra. + faberoptic kabeliai, pastovus greitis. - riboja greitį piko metu ir jei viršiji piko meto limitą, kaina 50/50.
Bee - DSL daug maž visur. + duoda nemokamai bevielį maršrutizatorių, neriboja greičio, gana pastovus. - reikia BT linijos (papildomos išlaidos per BT), jei per toli nuo exchange point tų 24Mb/s niekaip negausi.
BT - brangu, bet turiu pliusų, sakykim BTFon WiFi Spot nemokamai galima naudotis.
AOL - bet kokiu atveju didelis NE.
Sky - nieko negaliu pasakyt, vieni giria, kiti keikia.
Visi kiti tiekėjai maždaug viską tą patį siūlo, bet prieš užsisakant būtinai reikia pasižiūrėt kaip toli esi nuo exchange point ir kokį greitį maksimalų galėtum gauti.

T-Mobile GSM - + kad suteikia galimybe naudotis nemokamai T-Mobile WiFi Spots, mano žiniomis. Greitis priklauso nuo to kur bokštas yra, nes veikia GSM režimu.

Jei gyveni didmiesty, gali pasidomėt FON maršrutizatoriaus pasistatymu ir pasidaryt papildomą svarą ir turėt galimybę visam pasauly naudotis bevieliu internetu. http://maps.fon.com. Pasižiūrėk ar yra kokių vietų aplink kur gyveni.
Pats naudoju Virgin Cable 4Mb/s (mažoka jau), kol kas didelių problemų neturėjau, o jei yra atsiranda...sutvarko labai greitai. Erzina tie ribojimai jau.
  • iPhone 8 256GB