Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
visiems zebros vartotojams 4x greitesnis netas
Gallardo:
Perdaug man jau siandien informacijos. kai issimiegosiu ryt reiks rimtai perskaityt. kiek dabar akim permetes supratau , kad mano esama "optimaluji" interneta nemokamai pakeistu i ta plius, bet ar man butina pirkt is ju modema ? as turiu is teo gauta kiniska ZTE ZXDSL 831 bet speju jis dhtc nepalaiko?
bronius69:
as irgi turiu zte,jis palaiko nauja technologija,bet paskambinus i teo jie PRIPYKTINAI reikalauja kad pirktum nauja.Reiks ta zte pakonfigūruoti ir tt.Bet veiks
Gallardo:
bronius69, tu dabar tuo optimalus plius netu naudojies?
Zhygizz:
as snd nusipirkau modema ir pasijungiau "optimalus plius" plana is tiesu greitis pasikeite i geraja puse o del modemo tj jie lb norejo ne tik primygtinai isiulyti modema bet ir sutarty sudaryt metams ar dwiem bet as nepasidaviau :D seip tikrai geras warijantas neta nebrangiai pasigreitint
winci:
Ką gi, ką gi, ką gi ;) Nebūk asilas, būk Šrekas :laugh: pasakė vienas filmo herojus. 14 val. 30 min. (šiandien) paskambinau į TEO, pasakiau, kad noriu optimalaus plius. Mergaitė pasiūlė modemą Pireli - kuo mandagiausiai atsisakiau. Pasakė, kad dėl ryšio negarantuos, galiu nemokėt konfigūruot savo modemo. Atsakiau, kad turiu ZYXEL Prestige 660, pradėjau vardint parametrus, pasakot kaip konfigūruosiu - mergaitė daugiau klausimų ir pasiūlymų nedavė 8) . Pasakė, kad palaukčiau, pratestuos liniją. Po testo internetas nulinko... Nesiskundžiau... Nurodė, jog naujas planas teoriškai nuo 2008-07-11 d. tebus, o praktiškai - nuo 2008-07-12. 15 val. perkroviau modemą ir kompą - jadrieni fieni - greitis iš rusų torrent trakerių 370-375 kB/s (iki 14 val. 30 min. būdavo max. 120 ). Na kaip mano kaime, tai tokiu greičiu aš labai džiaugiuosi :laugh: Ta proga dar vieną konservą alaus suvalgysiu (buvo užsilikus šaldytuve :P )
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją