Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

Problema su kietuoju disku

(1/3) > >>

Rytauzinas:
Taigi vat nusipirkau 0.2TB nauja kietaji diska jis buvo su SATA jungtimi o mano pc atpazysta IDE taigi teko dar pirkti toki daigciuka kuris vadinosi PCI Combo Card SATA + Ultra ATAI33 VIA VT6421 na itregravau ji i motinine plokste ir prijungiau ta karda uzsikrove seno hardo windows my compiuter atsirato naujas diskas viska tvarkingai rode ir norejau irasyti i ta tuscia atskirus windowsus bet berasant windows ten kur prasideda irangos atpazinimas man ismeta kad nera harda (pirmaji atjungiau kai irasinejau i naujaji) ir tai ir likau neusprates gal aks turit patirties? + dar vienas klausimukas ar galima du hardus sujungt taip kad atrodytu lyg viena patricija kad nebutu ten C arba D hardo o tik vienas C ? aciu uz atsakymus

Wyshniukas:
XP instaliacijai reikalingos SATA tvarkyklės iš pagr. plokštės floppy disko arba integruoto į CD.
Galima sujungt naudojant RAID funkciją, bet jeigu jau jei vienas bus OS, o kitas DATA, aš nerekomenduočiau. Užlūžimo atveju viską prarasi.

Rytauzinas:

--- Citata iš: Wyshniukas  Birželio 28, 2008, 20:03 ---XP instaliacijai reikalingos SATA tvarkyklės iš pagr. plokštės floppy disko arba integruoto į CD.
Galima sujungt naudojant RAID funkciją, bet jeigu jau jei vienas bus OS, o kitas DATA, aš nerekomenduočiau. Užlūžimo atveju viską prarasi.

--- Baigti citatą ---

mhm o gal wtshniuk gali duot linka is kur tas tvarkykles gauti nes jungties dezutei jokiu cd nebuvo o modelis VT6421 ir tarkim kaip jas irasyt reikes?

meistrs :):
As parsiunciau tave dominancias tvarkykles is driverGuide.com Patariu si tinklapi naudoti, iki siol viska ten rasdavau ir kitu saltiniu nenaudodavau. Nuorodos duoti negaliu, turi buti uzsiregines tame site. jei nepavyks rasti postink man per skypa ar dar kur nors imesiu.

monikeleee95:
norejau paklaust esu visiskai zalia su kompais tagi ar 10 gb is viso kietajame diske tai yra normalu

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją