Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
Ieskau windows programeles
*S65*:
tai vat noriu surasti tokia programele, kokia buna kompiuteriu kavinese. kaip admin bet kad ji butu ant vieno pc. nes problema ta kad su drauge gyvenam, abu dirbam todel nera laiko kontroliuoti jos 15 metu sese. sutareme, kad duosim jai po 2h per diena kompo, nes jai paskirti vasaros darbai. taigi galvoju apie veikimo principa. programoje ivedame laika ir slaptazodi su kuriuo pc veiks numatyta laika, o paskui issilogins, arba issijungs.taipogi kad butu admin password ar kazkas tokio kad galetu bet kada prisijungti as arba mano drauge. buciau labai dekingas uz bet kokia suteikta informacija :)
Wyshniukas:
http://timed-computer.qarchive.org/ - pasirinkimas programų, o tau pačiam prisijungt sakyčiau RealVNC ar kažkas panašaus. TeamViewer dar gerai jeigu Commercial versija, tada daug langų nemėto kad nemokama versija.
*S65*:
kiek matau ten mokamos..is kur gaut serial tarkim pc-time manager?
Wyshniukas:
--- Citata iš: *S65* Birželio 21, 2008, 15:52 ---kiek matau ten mokamos..is kur gaut serial tarkim pc-time manager?
--- Baigti citatą ---
Aš asmeniškai ne pačio S/N ieškočiau, bet viso paketo parsisiuntimui sakykim iš torrent'ų. Google daugmaž galima rasti, įvesk norimos programos pavadinimą ir šalia torrent parašyk (pavyzdys: nero 8 torrent), o paskui jau pagal seeder'ių ir leecher'ių skaičių atsirink kuris greičiau parsisiųs.
smiriukas:
Prikelsiu seną temą.. Gal kas galit kokią programą rekomenduot, kad galėtum užrakinti kompą, bet jis veiktų. Na ta prasme, kad tarkim siunčiu kokį filmą per torrentus ir kur nors išeinu ir noriu, kad niekas nelystų prie kompo, tai uždedu passwordą ir rami galva. :)
p.s. čia būtų tokia apsauga nuo tėvo, nes jau užkniso, kad jis išjunginėja kompą, kai siunčia man ką nors.
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją