mobiles.lt

Autorius Tema: 5310 pakimba  (Skaityta 3884 kartus)

Neprisijungęs cjt122

Naujokas
*
Įrašai: 3 | Karma: +0/-0
2 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus cjt122
5310 pakimba
« Įrašytas: Birželio 20, 2008, 21:51 »
Sveiki.
Turiu problemele. Vos iejus i meniu "Pramogos" televonas pakimba. Tuscias ekranas, desines apacioje "vardai", kaires apacioje "svarbus". Iseiti is sios buseno pavyksta tik persikrovus. Bandziau perinstaliuot programine iranga - nepadejo. Gal kas susidures ar minciu kokiu yra?
Dekingas uz bet kokia pagalba.

Neprisijungęs Suomis

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 148 | Karma: +2/-0 | Lytis: Vyras
38 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Suomis
Ats.: 5310 pakimba
« Atsakymas #1 Įrašytas: Birželio 20, 2008, 22:18 »
Man kažkas buvo pan kaip turėjau N80, teko suformatuoti atminties kortelę ir viskas pasidarė gerai. O jei atminties kortelės nėra, tai tikrai nežinau.
  • SE K750i, K850i

Neprisijungęs meistrs :)

Žinovas
Įrašai: 283 | Karma: +5/-1
90 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus meistrs :)
« Atsakymas #2 Įrašytas: Birželio 20, 2008, 23:25 »
Su jais ne daug paslapciu, manau. Bandyt softa perrasyt. Jei nepades tai flashas arba rapas, o jie vienas ant kito sedi. Trumpiau tariant neremontuojamas. Tikriausia garantinis :) ?
Niekas nežino tiek, kiek nežinau aš... ;D

Neprisijungęs cjt122

Naujokas
*
« Atsakymas #3 Įrašytas: Birželio 21, 2008, 09:01 »
Atstaciau visus gamyklinius nustatymus, viskas kaip ir atsigavo, bet islindo kita beda. SD kortele kaip ir formatuoja, ta prasme istrina viska. Bet mano supratimu po formatavimo turetu sukurti folderiu kruva atitinkamais pavadinimais, o jis viska istrina ir nieko nesukuria. Kortele mato atpazysta. Maniau gal kalta korta, bet su N51 viskas OK. Atsiranda folderiai su pavadinimais, tik manau, kad jie ne visai tokie, kokie turetu atsirasti suformatavus su 5310. Gal turit minciu?

• Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7496 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
24 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
« Atsakymas #4 Įrašytas: Birželio 21, 2008, 09:15 »
Bet mano supratimu po formatavimo turetu sukurti folderiu kruva atitinkamais pavadinimais, o jis viska istrina ir nieko nesukuria. Gal turit minciu?

Tai kiek ten tų katalogų, 4 ar 5, gali ir pats juos sukurti. Man po kortelės formatavimo tereikia atidaryt muzikos grotuvą, kamerą ir visi katalogai atsiranda tada.
  • iPhone 8 256GB

Neprisijungęs cjt122

Naujokas
*
« Atsakymas #5 Įrašytas: Birželio 23, 2008, 15:49 »
Dar karta perinstaliavau softa. Viskas veikia, bet. Games folderyje atsirado dvi direktorijos, kuriu pavadinimai vien is jeroglifu. Ju istrinti negalima. Ju dydziai po 0,0 Kb, bet games folderio dydi rodo 618 Mb! Ten tik vienas defoltinis grajus ir tos dvi nulines direktorijos. Be to is kur tiek vietos telefone? Itariu, kad cia tos nesamoningos direktorijos kaltos. Gal kas susidures ir zino kaip istrinti. Gal kazkaip per USB prijungus prie kompo galima jas pasiekti?
Aciu.