Na jo, pradžioje fresh rinkausi, kitas pasirinkimas buvo upgrade. Dabar negaliu instaliuoti, gal dieną viską aprašysiu
Citata iš: Brazas Birželio 23, 2008, 09:55Na jo, pradžioje fresh rinkausi, kitas pasirinkimas buvo upgrade. Dabar negaliu instaliuoti, gal dieną viską aprašysiuhttp://tinyurl.com/2ro7wz - gana išsami instrukcijas kaip įdiegti XP OS.
tik užstrigau vienoj vietoj, negalėjau F8 nuspaust, nes klaviatūroj tas mygtukas neveikia:D
Wyshniukas vis primena kad be mobiles.lt yra dar ir google.
Zodziu buwo taip:parsisiunceu is torrent pc gamer zurnala pdf formatu.pasileidziu acrobat reader 8 ir paraso acrobat reader has stopped working ir *CENSORED* melynas mirties ekranas ir kompas issijunge.jungiu per naujo pc wiskas kraunasi gerai hdd dirba monikas rodo bet kai praeina boot logo windows ir daugeu nieko newyksta hdd apkrowa mirksi bet daugeu nieks nejuda i prieky.po biosa galiu narsyt wiska bet nedasikrauna iki galo kompas ir wisx.kas gali but?os vista home premiumĮrašyta: Birželis 24, 2008, 15:26seip taip kompas uzsikrove tik reikejo palaukt 10 min kokia.aciu dievui kad insijunge nes but mane tevai is namu isvije
Štai ką man parodė: 82801DB/DBL/DBM (ICH4/ICH4-L/ICH4-M) AC'97 Audio Controller. Tai koks būtų gamintojo puslapis pagal šituos duomenis?
Dėkui;) o tame portale gal rasčiau ir vaizdo plokštei skirtus driver'ius?
Pas mane ir yra nVidia, o tiksliau nVidia Corp GeForce2 MX/MX 400 [NV11]