Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

Apie PC

<< < (2/10) > >>

Wyshniukas:

--- Citata iš: meistrs :)  Birželio 20, 2008, 23:34 ---Bet Wyshniuk kodel bandem paleisti pakankamai senus zaidimus ant pakankamai neseno nesiojamo PC ir ne vienas net neuzsikrove. Parase kazka tokio kad pasitikrinkite savo videlka ir rezoliucija. tikslaus pranesimo nepamenu. Pamenu tik tiksliai zaidimus kuriuos bandem. Del ko tokia pieva gaunasi. Kazkokia butaforija su tais nesiojamais...

--- Baigti citatą ---

Spėju buvo integruotas GPU, kito varianto negaliu pasiūlyt, visokiek OpenGL ir DirectX pilnas nepalaikymas tikriausiai dar prisidėjo. Plius, senesni žaidimai nemėgsta plačiaekranių vaizduoklių. Pas mane šiuo metu yra Intel Extreme Graphics 2 naudojama Sony VAIO TX serijos neš. kompiuteryje, dirba gerai ir tikrai galiu ne vieną ir ne du žaidimus paleist, nors ir CPU yra ULV serijos. Kitas yra Lenovo 3000 N100 su GeForce 7400GS iki 256MB - na šitas tai jau ir naujesnius žaidimus apdoroja jeigu stovi 2GB Dual Channel RAM'ai, nes GS serija kaip jau minėjau naudoja ir RAM'o esant reikalui.

P.S. Išbandysiu pats Hitman ant savo Sony :)

Brazas:
Na dabar paaiškėjo, dėkui rašiusiems:)

meistrs :):
Supratau :). Tik biski knisa tas kad seniau perskaitei ant zaidimo virselio koki PC reikalavimai ir atrodytu to pakanka. PC virsija 3 kart bent viska ir vistiek nein :(

Taip, videlka integruota buvo tiksliai

Brazas:
čia dar prie to pačio, iš kur man gaut driver'ius, ruošiuos perinstaliuot Windows'us?pagal ką žiūrėt ir iš kur siustis?

Wyshniukas:

--- Citata iš: Brazas  Birželio 21, 2008, 12:49 ---čia dar prie to pačio, iš kur man gaut driver'ius, ruošiuos perinstaliuot Windows'us?pagal ką žiūrėt ir iš kur siustis?

--- Baigti citatą ---

Su Everest ar PC Wizard programomis pasidarai Report'ą savo kompiuterio, kuriame matysi kokie pas tave komponentai ir t.t. Tada keliauji į gamintojų puslapius ir siunties ko reikia. Pasiūlymas dėl Realtek garso tvarkykių: keliauk tiesiai į www.majorgeek.com siųstis, nes tiesiai iš gamintojo greitis visada būna labai mažas ir siunčia tik 19Kb/s, bent jau man.
Kas dėl nešiojamų kompiuterių, prieš perrašant Windows reiktų tiesiai į laptop'o gamintojo www nueit ir pasižiūrėt kokias tvarkykles turi. Sakykim kai kurie Acer modeliai turi tik Vista tvarkykles ir reikia per aplinkui eiti kad gauti XP tvarkykles. Jeigu naujas laptop'as, tai turi būti C: diske katalogas su tvarkyklėm kaip ir užslėpta particiją atkurimo.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją