mobiles.lt

Autorius Tema: Onestep  (Skaityta 3538 kartus)

Manntas

Svečias
Onestep
« Įrašytas: Birželio 19, 2008, 20:41 »
As is www.themexp.org parsisiunciau tema kuri yra exe failas. Paleidau ir manes tada klause ar noriu instaliuot visokius toolbarus ir dar paklause apie kazkoki onestep search. Kiek zinau, tai gali buti virusas. Man antivirusine meta daug lentu kad visokie virusai, temos neinstaliavau, rodos tas onestep sukure kazkoki dl.exe failiuka, as ji po to istryniau. Onestep matyt kompe nera, nes as jo nei per windows task manager ten kur procesai nemaciau, nei per control panel jo neradau. Dabar skenuoju kompa su antivirusine avg 8.0 (nemokama versija) greituoju budu (fast scan). Rado jau 70 threats ir skaicius dideja. Visi failai man gerai zinomi ir tikrai labai abejoju ar tai virusai. tai gal tas onestep uzkrete visus failus? please padekit kas nors
Įrašyta: Birželis 19, 2008, 20:28
Va kaip pas mane viskas atrodo, ten antivirusine kompa skenuoja, be to nekreipkit demesio i mac OS skina, pas mane windows xp. Ir cia as ne apie si mac OS skina, as ten siunciaus exe faila kur buvo matricos skinas. Prisegu faila screenshota

Neprisijungęs meistrs :)

Žinovas
Įrašai: 283 | Karma: +5/-1
90 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus meistrs :)
Ats.: Onestep
« Atsakymas #1 Įrašytas: Birželio 20, 2008, 05:48 »
Pabandyk praskanuoti tave dominancius failus online su keliom skirtingom antivirusinem. Taigi ju yra tiek daug. Pats pabandziau dabar su kasparu. Nieko instalinti nereikia.
Kai vietine antivirusine ar system cleanup  prigraibo po kelias desimtis failu ir siulo atlikti "gera darba" paprastai baigdavosi man windoziu perinstaliavimu jei sutinki su viskuom ka siulo.
Kitas budas kuri naudodavau tai susikuri boot'ini CD su kokiu BART PE ar pan. konstruktoriumi. I ji prikisi kokias keturias antivirusines su naujausiais atnaujinimais ir leidi kompa is CD. Privalumas kad skenuoji savo neaktyvius windows del ko sumazeja fake pranesimu. Beto didesne tikimybe aptikti rotic'us kuriu nerasdavo aktyvus windozai. Tai tikrai geras budas paranojikams :)
Niekas nežino tiek, kiek nežinau aš... ;D

Manntas

Svečias
« Atsakymas #2 Įrašytas: Birželio 20, 2008, 09:28 »
siek tiek nlb zinau kas tas boot cd ir kaip ji padaryt, tad nedarysiu. nu zodziu praskenavau su antivirusine, tada su spybot search&destroy, kuris nieko nerado. O del antivirusines tai manau gal ji priekabiai vertina tik? nes  buna kartais idedu computer bild lietuva patarejo diska rodo kad virusai, kita karta idedu jau neberodo... Computer bild lietuva sako, kad virusu nera, viskas praskenuota, cia tipo tik antivirusine priekabiai vertina. O tie failai, kurie yra threats,  yra man gerai zinomi, beveik visi yra programu setupai, kuriuos as kompe pasilieku, kita dalis yra ati vaizdo plokstes tvarkykliu failai ir dar ten siaip keli failiukai kazkokie. Antivirusine nunese juos i virus vault, taciau as ju dar neistryniau. Nezinau net, ka daryt, trint juos ar restorint i kompa is virus vault?

Neprisijungęs meistrs :)

Žinovas
Įrašai: 283 | Karma: +5/-1
90 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus meistrs :)
« Atsakymas #3 Įrašytas: Birželio 20, 2008, 09:49 »
Tai sakau, bandyk tuos itartinus failus kur karantine praskanuoti internete su kitom antivirusinem. jei jos neras nieko megink restorinti i senas vietas jei itari kad jie reikalingi. O kad antivirusines randa butu ir nebutu dalyku tai faktas. Cia gal del to kad daugelis is ju moka atpazinti naujus nezinomus virusus. Analizuoja failo struktura ir  nusprendzia apie galima pavoju. Labai daznai sugrybauti gali skanuojant kitą antivirusinę programą. (tikrinau su Panda Nortoną ir patikek kiek rado :)
Niekas nežino tiek, kiek nežinau aš... ;D